lauantai 27. syyskuuta 2014

Sadesäätä ja sienijakkaroita


Täytyy tehdä tunnustus, ei minun keskiviikostani tullut sen ahkerampi. Talolla en ole käynyt kuin torstaina ikkunaedustajan käydessä laskemassa tarjousta. Myrskyisellä ja kylmällä säällä ei viitsitä viedä sinne tyttöjä palelemaan. Koko viikon on ollut kamalan väsy, on tehnyt mieli vain tallustella villasukissa ja mennä aikaisin nukkumaan. Sain sentään vaihdettua lakanat ja napsittua pari kuvaa tyttöjen huoneesta. Otettiin pitkästä aikaa nämä elefanttipussilakanat käyttöön, tytöt tykkäävät näistä kovasti. Puna-valkoinen yhdistelmä on kivan raikas. 
Sain seitsemän esineen haasteen, ja kun en tunnu ehtivän sitä erikseen tehdä, niin kerätäänpä kuvista esineitä sen mukaan, kun nuo seitsemän lempparia niissä esiintyvät. Ensimmäinen esine on tuo kärpässienijakkara, lasten vaari eli isäni on tehnyt molemmille tytöille tuollaiset muutama vuosi sitten ja mumma eli äitini auttanut niiden maalaamisessa. Nuo tullaan säilyttämään sittenkin, kun ne eivät enää istu teini-ikäisten huoneisiin ja annetaan sitten joskus tyttöjen omiin koteihin, joissa niille on toivottavasti omat käyttäjänsä. Mutta siihen on onneksi vielä aikaa, nyt ne saavat ilahduttaa sekä äitiä että tyttäriä. Ajatus niiden takana on tärkein, rakkaudella tehtyjä ovat nuo jakkarat.Kylläpä jaksaa sataa, mutta onneksi esikoisella on uudet kumpparit, joilla kelpaa loiskutella lätäköissä. Crocsin kumpparit ovat ihanan kevyet ja sujahtavat helposti jalkaan. Löysin nämä urheilukaupan alesta ja oli jo herkullisen värinkin vuoksi napattava mukaan.16 kommenttia:

 1. Sienijakkara on ihana, ja tuo tyttö varjon allakin on varmasti aika ihana tapaus :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat jakkarat <3 Ihanat sängyt ja ihana lipasto. Niin ja nuo croksinkin saappaat on ihanat. Ostin tuollaiset vaaleanpunaiset itselle muutama vuosi sitten, mutta minusta ne oli aivan todella hiostavat ja oli pakko haikein mielin myydä eteenpäin. Kauniit on kyllä, mutta omaan makuun ne ei hengittäneet alkuunkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, en kyllä ajatellut hiostavuutta, kun olen näiden keveydestä vaan kuullut kommenttia ja tyttökin niiden käytettävyydestä tykkäsi. Esikoinen on vähän viluisampi tapaus, joten ehkä hän ei näissäkään liikaa hikoa, mutta kuopuksella tuntuu olevan aina kuuma, joten täytyypä harkita, josko nää lähtee kiertoon esikoisen käytön jälkeen ja kuopus saa vähän enemmän hengittävät saappaat.

   Poista
 3. Aivan ihanasti tyttösten sängyt vierekkäin ja sienijakkarat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt haluaisivat, että sängyt olisivat ihan vierivieren, jotta voivat pitää toisiaan kädestä, jos heräävät yöllä. Se on aika suloista, etenkin, kun välillä nujakoivat paljon keskenään ja sitten kuitenkin ovat niin tärkeitä toisilleen.

   Poista
 4. Ihanan raikas ja värikäs yhdistelmä värejä. Tykkään!! Ja tuo sienijakkara on niin ❤

  VastaaPoista
 5. Kiitos, lastenhuoneessa uskaltaa vähän irrotella, vaikka meidän värimaailma ei taida muutenkaan olla ihan hillitty, kun melkein kaikki kalusteet ovat vanhoja eikä ole vielä ehditty yhtenäistää värimaailmaa esimerkiksi maalaamalla huonekaluja saman sävyisiksi. Vaari meni tekemään nuo jakkarat lapsille vartavasten työväenopiston nikkarointikurssille, koska siellä oli sorvi käytössä.

  VastaaPoista
 6. Jakkara on kyllä ihana. Meiltä löytyy myös nuo norsupussilakanat mutta mustavalkoisena, tulen niistä aina hyvälle tuulelle, kun saan poikien sänkyyn ne vaihdettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noissa pussilakanoissa on raikkautta ja iloisuutta, tekisi mieli ostaa niitä muunkin värisinä, mutta ei ole säilytystilaa.

   Poista
 7. Ihanat valokuvat. Tulin niin hyvälle mielelle, etenkin noista kahdesta viimeisestä :D

  Varsin suloinen lastenhuone. Piristävä väritys ja punainen sienijakkara on kuin piste iin päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Lastenhuoneessa on kiva vähän hullutella ja käyttää väriä, ainakin vielä saan sisustaa aika vapaasti. Toista se on esikoisen vaatteiden kanssa, se on paljon tarkempaa puuhaa. ;)

   Poista
 8. Tuollaiset sienijakkarat ovat niin sympaattisia. Olen jo useammassakin blogissa sellaisia nähnyt ja väkisinkin alkaa hymyilyttämään noita nähdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tänne mun ja siskon blogiin! Sienijakkaroista tulee kyllä hyvälle mielelle!

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)