lauantai 20. syyskuuta 2014

Emalilautasia syksyn väreissäTänään kävin esikoisen kanssa kirppiksellä ennen kuin lähdettiin talolle hommiin. Vaikka viime aikoina olen ollut tavallista valikoivampi ja jättänyt monta kivaa juttua hyllyille, niin nyt kaksi punaista emalilautasta 6€/kpl tarttui matkaan. Niiden seuraksi kaivoin kaapista keltaisen Finelin lautasen ja siinähän minulla on syksyn värit. Punaisista lautasista en tiedä, ovatko ne Finelin vai eivät, muoto on sama, mutta ympärysmitta pienempi ja leima puuttuu. Joka tapauksessa, väri oli niin herkullinen, että halusin nämä kattauksiin ja keittiötä piristämään. Uuteen kotiin tulee varmaankin valko-tummanharmaa-sävyinen keittiö, joten väriä saa tällaisilla yksityiskohdilla.

Mukavaa viikonlopun jatkoa ja nautitaan lisääntyvistä ruskan väreistä!


18 kommenttia:

 1. Herrajesta miten äärimmäisen ihanat. Kaksi ehottomasti parasta väriä. Hyvät löydöt :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sinä tulit näistä punaisista lautasista mieleen, taitaisivat sopia teidän kotiin muiden punaisten väripilkkujen keskelle aika hyvin. ;)

   Poista
  2. Hi, kyllä ja keltaisetkin mielelläni ottaisin. Hauska kun tulin mieleen :)

   Poista
 2. Ihana kaappi ja ihana blogi! Lisään heti lukulistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, niin mukava saada tällaista palautetta, kovasti paljon tervetuloa!

   Poista
 3. Niin samaa mieltä edellisten kommenttien kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava kaappi ja ihania esineitä. Herkullisen väriset lautasetkin :) Mulla on (onneksi!) emaliin innostus vähän mennyt. Olen äidille myynyt suurimman osan fineleistä, enää on hyllyssä punahilkka ja tomulan ruusu-kuosinen pikkukattila, cathrineholmin pannu ja käytössä orvolan pannu, eikai sitä muuta tarvitsekaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vielä sinulla on ihania aarteita jäljellä itselläsikin! Itse oon ajatellut, että ostelen melkeinpä vaan käyttöesineitä ja nämä saivat lähteä mukaan siksi, että niitä voi käyttää hedelmälautasina, tuikkualustoina ja keltaiseen vaikka kylvää pääsiäisenä rairuohoa.

   Poista
 5. Aika piristävät lautaset. Sopivat kettukarkkeihin kivasti. Alkoikin muuten tehdä noita karkkeja mieli. En jaksa kuitenkaan lähteä kävelemään kauppaa kohti. Joku toinen päivä sitten :)

  Kaappi ihastuttaa tälläkin kertaa. Jään tuollaisesta unelmoimaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikoinen on koko viikonlopun hokenut, miten ihania nuo kettukarkit sitten ovatkaan. :)
   Tuo kaappi kyllä on oiva esimerkki siitä, että kun mieli keskittyy (ehkä alitajuisestikin) johonkin asiaan, niin se auttaa toiveiden toteutumisessa. Olin miettinyt, että tuollaisen kaapin haluan uuteen kotiin ja sehän löytyi ennen kuin saatiin edes muu muuttokuorma tänne. Joten toivottavasti sinuakin lykästää!

   Poista
 6. Mielettömän ihanat lautaset ja tuo kaappi on niin kaunis <3 Tuollaista kaappia etsin, mutta vielä ei ole tullut vastaan :) Jään seuraamaan blogiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tänne ja jätit kommentin. :) Kaappi löytyi netin kautta, että kirppislöytö sekin!

   Poista
 7. Sininen Miranda, niin kaunis. Mulla on niitä kirkkaita ja vihreitä ja päätin, että täydennän kokoelmaa vielä sinisillä, jos tulee vastaan. On tullut muuten sellainen tunne, että olispa kiva tavata teitä siskoksia joskus! Ja muutamia muitakin. Josko sitä järkkäisi joskus marraskuun jälkeen blogitapaamisen, kun saan tuon väikkärin pulkkaan...

  VastaaPoista
 8. Tuo Miranda löytyi siis meidän talosta, mutta niitä oli vain tuo yksi kappale. Kauniita ovat kyllä.
  Mukavaakin mukavampi ajatus olisi tavata sinua ja muitakin bloggareita, kyllä! Olemme Katjuskan kanssa ehdottomasti mukana! Tästä tuli vallan hyvä mieli. :)

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)