lauantai 24. toukokuuta 2014

Kesämekko

Lauantaina aamutuimaan lähdin ystäväni kanssa kiertelemään pihakirpputoreja siivouspäivän hengessä, vaikka totta puhuen minun olisi ollut syytä laittaa itsekin pöytä pystyyn, sillä tavarasta pitäisi päästä ennemminkin eroon kuin hankkia sitä lisää nyt, kun muutto lähestyy.

Ekaluokkalaiselle löytyi kuitenkin hyvää käyttövaatetta mm. Marimekon paita, muutama lippis ja Kontion mustat kumisaappaat. Ja sitten löytyi jotain siskolle:


Tämä sopii jotenkin tosi hyvin "keltaisen talon emännälle". No materiaali on jotain ihan kammottavaa tekokuitua, mutta tuo kuosi ;).

Mekosta pulitin viisi euroa ja pyysin henkarin mukaan. Kotona vasta huomasin, että henkari oli Sarviksen Majuri II, joista pyydetään melkoisia kappalehintoja (5-10€/kpl).


Joten eipä haittaa, tuleeko mekkoa käytettyä vai ei. Harmi kun en saanut niskalapun fontista selvää, että mikä tuo mekko oli merkkiään.

Tänään nautittiin kaupungilla jätskit työpäivän päätteeksi. Sää on kyllä harmillisesti kylmennyt viikonlopusta, mutta onneksi aurinko paistoi.


Mukavaa alkanutta viikkoa!

9 kommenttia:

 1. Majureita olen minäkin metsästänyt, mutta hui kauhistus niitä hintoja!!!

  VastaaPoista
 2. Hienoja löytöjä ja mikä tuuri henkarin suhteen! On se niin ihanaa löytää jotain erityistä! Iloa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo henkari oli kyllä kiva yllätys. Mukavaa päivää sinullekin.

   Poista
 3. Vai sellainen yllätyslöytö tuo henkari sitten olikin. Kiva! Mitäs keltaisen talon emäntä piti mekosta ja ennenkaikkea, oliko se sopiva ja yhtä hiostava, kuin miltä se tuntuu? Kyllä me aika kauan sitä mekkoa siellä pihassa hypisteltiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä ei vielä saanut mekkoaan. Unohtui ottaa mukaan. Mutta jos juhannusjuhliin sitten :).

   Poista
 4. Hauska tuo mekko. Muistuttaa kovasti tapettia, jonka näin viime yönä unessani :D

  Ihana kesäkuva tuossa alla. Ulkona on tosiaan nykyään hieman toisenlaista tunnelmaa tarjolla. Noh, jospa se pian taas kesäksi muuttuu. Toivotaan niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Piti heti hakea jätskit, kun aurinko näyttäytyi. Söin muuten lime-rahkajätskiä ja se oli kuulkaas hyvää!

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)