maanantai 12. toukokuuta 2014

Teak-kaapin kaipuuta

Tänään työpäivän sijasta vietinkin päivän kotona vatsakipuisen poikasen kanssa. Ja kalliiksihan se tuli ;). Aloin nimittäin haaveilla ja suunnitella uuteen taloon kaikenlaisia mukavia juttuja. Jostain syystä teak-lipastot alkoivat houkutella, vaikka ennen ajattelin, etteivät ne ole ollenkaan minun juttuni. Netistä löytyi toinen toistaan ihanampia kuvia lipastoista ja muutamassa kuvassa oli jopa tuota Ferm Living:n Half Moon -tapettia, jonka siis laitoin viikonloppuna Ellokselta tilaukseen poikasen huoneeseen.
Täällä esimerkiksi (klik).

Vanhempieni luota yksi tuollainen lipasto löytyykin, mutta taitaa myös sisko olla halukas sen ottamaan. Niinpä päätin käydä paikallisessa osto- ja myyntiliikkeessä, jota eräs tuttavani pyörittää. Se on ihana paikka. Siellä oli tänään tarjouksessa huonekaluja ja sieltä löytyi tämä:Ei nyt ihan teak-kaappi, mutta jotain samaa. Enemmänkin liinavaatekaappi, joka myös on ollut hakusessa. Saatan maalata sen valkoiseksi, mutta katsotaan nyt, miltä se kotioloissa näyttää. Sen tiedän, että varmasti paremmalta, kuin tuossa kuvassa.

Eivätkä ne ostokset tähän loppuneet, mutta niistä lisää seuraavassa postauksessani.

8 kommenttia:

 1. Onpa kiva tapetti! Tekispä vähän mieleni tuumata meidän pojan aatoksiin tuota...;)

  Mulle tuli mieleen pari juttuideaa. Oli kiva lukea näistä tulevista hankinnoista ja niitä lisää! Mutta myös nyt kun molemmat perheet muuttavat omaan taloon, niin on varmasti kaikenlaista hankintaa; siispä ois kiva lukea/nähdä joku kollaasi pienistä ja isoista esineistä/asioista, joista haaveilette ja jotka ois kiva saada nyt tai myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea Johanna! Kiitos siitä. Tänään jo hahmottelinkin vähän paperille lastenhuoneita. Koitan saada sen koneellekin.

   Poista
 2. Liinavaatekaappi on kyllä korvaamaton, meillä semmoinen on nyt astiakaappina, tilavia kaappeja ei ole koskaan liikaa, eikä varsinkaan vanhoja sellaisia. Teillä on kyllä ihan mahtava blogi ja tämä tilanne, jossa molemmat ovat talojen lumoissa on sangen kutkuttava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kommentistasi. Suupieleni ovat nyt korvissa. No näin minäkin ajattelin, ettei kaappeja voi olla liikaa. Tuolla talossa on pelkkiä irtokomeroita tai siis oli. Myyjä olisi jättänyt ne kyllä sinne, mutta ne eivät valitettavasti olleet minun makuuni.

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)