tiistai 20. toukokuuta 2014

Kesä, kesä, kesä

Mahtavaa, kesä on tullut. Lauantaina se tuli todistettua, kun lähdimme naapurikaupunkiin uimarannalle piknikille. Lapset heittivät talviturkit, me aikuiset tyydyimme päivänpaistatteluun, mutta kuumahan siinä tuli ;). Rannalla oli tunnelma kuin etelässä. Musiikki soi ja ihmiset pelasivat beach volleyta. Halukkaat saivat kokeilla suppausta. Se näytti kivalta.
Iso korvasienikin löytyi, mutta koska se oli tienvieressä, se ei päätynyt pataamme.

Sunnuntaina oli meidän kaupunginosassa katukirppis. Olipa mainio tunnelma ja ihmisiä mukavasti liikkeellä. Kiertelin pihoja ystäväni kanssa ja jotain tarttui mukaankin. Esimerkiksi tämä Arabian sokerikko ja kermakko (5 €/kpl) vuodelta 1971. En näin äkkiseltä löytänyt, että mitä sarjaa nuo ovat. Tietääkö joku?

Pihakirppiskierroksen päätteeksi piipahdin vielä vakikirpparillani ja sieltä löytyi kiva Marimekon kangas, josta voi ommella vaikkapa liinan. Ja hintaa oli vaivaiset 3,5€.


Myös nämä kangashelmet lähtivät mukaani 2 eurolla.

Sunnuntaina saimme etuajassa avaimet uuteen kotiimme. Ihana yllätys oli, kun huomasin talon pihassa kirsikka- ja luumupuut. Lisäksi sieltä löytyy marjapensaita. Pihassa on kyllä aika laittaminen, koskapa sitä ei erityisemmin ole ehditty hoitaa. Itselle puutarhanhoito ei ole kauhean tuttua, mutta onneksi työkaverit vakuuttivat, että löydän kyllä itsestäni viherpeukalon.

Eilen mies aloitti remontin purkamalla keittiön kaappeja. Remontista lisää, kunhan se etenee. Nauttikaahan lämmöstä ja valosta, sillä nyt niitä riittää.

9 kommenttia:

 1. Olipa kivoja löytöjä! Mikä tuo Marimekon kangas on nimeltään, tiedätkö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi vain, en tiedä tuon kankaan nimeä. Kangas ei ole puuvillakangasta, vaan jotain muuta materiaalia.

   Poista
  2. Voi hitsit, on sellainen kangas jota nyt sitten himoitse maailmantappiin asti! Jos tulee myyntiaikeita niin MINÄ OSTAN :D

   Poista
 2. Olen myös aivan varma siitä, että tulet löytämään itsestäsi viherpeukalon :) Ja puutarha on niin armollinen hoidettava. Aina voi jälkikäteen korjailla 'toilailujaan'. Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta! Luulen, että lähden liikkeelle yrityksen ja erehdyksen kautta ;). Ihanaa kesää sinullekin.

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)