sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kultaa ja kiuruja

Jatketaanpas talokatsausta. Meidän makkarin seinä, josta keväällä näitte pienen palasen, näyttää kokonaisuudessaan tältä:


Kirsikka antoi tuparilahjaksi nuo hienot pöytälamput. Tykkään niistä ihan hirveästi. Kaikki peilit ovat kirpparilta (osa niistäkin on Kirsikan kirppislöytöjä) ja niitä saa tulla seinälle lisääkin. Vaatteita säilytetään Ikean Malm-lipastossa.

Sänky löytyy vinokaton alta. Remontin yhteydessä kattoon laitettiin mdf-paneeli. Componibili toimii yöpöytänä ja Block-valaisin löysi paikkansa sen päältä.

Tällainen katsaus tällä erää. Poikasen huonettakin tuli parilla pienellä jutulla tuunattua viikolla. Niistä lisää ensi kerralla. Voikaa hyvin :).

10 kommenttia:

 1. Upea tuo kiurujen yö - vintit ovat muutenkin niin ihania paikkoja unille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jiurujen yö on ollut haaveissani kymmenisen vuotta. Ihanaa kun haave nyt toteutui. Sen sijaan käkikellotalo ei koskaan ollut haaveissani, mutta kun sellainen löytyi, tykästyin heti noihin vinokattoihin.

   Poista
 2. Kauniilta näyttää, mukava kun kirsikka jakelee löytöjään sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä kätevää, kun Kirsikka tekee löytöjä minullekin ja joskus toisinkin päin ;).

   Poista
 3. Ihanan näköistä. Kiurujen yö on kaunis! Vähän haaveilen itsekin siitä tapetista, mutta saa nähä. En oo iha varma sopiiko meille, mut teillä se näyttää upealta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Alakerran tyyliin Kiurut eivät meilläkään olisi sopineet, mutta yläkerta onkin toista maata :).

   Poista
 4. Oi teillä on kiurujen yötä keltaisena. Meillähän tuota on punaisena ja keltaisesta haaveilen vierashuoneen seinään. Nättiä muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Punainen kiuru on kyllä myös ihana. Kirsikalla on sitä ollut edellisessä kodissaan ja joka kerta jaksoin sitä ihastella.

   Poista
 5. Niin kaunis tapetti. Olen haaveillut tuosta. Pitäisi vain löytää ensin sille sopiva talo. Ihan helppoa :D

  Kivat valaisimet. Hyvin sopivat yhteen tuon kattovalaisimen kanssa, joka on kiva sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Aluksi en ollut aivan varma, että sopiiko tapetti tähän kasaritaloon, mutta päätin laittaa sopimaan ;). Eikä onneksi kaduta.

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)