sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Vaaleanpunaista viikonloppua ja rouheaa remppaa


Ostettiin tyttöjen kanssa pienen pieni piristys, neilikkakimppu viikonlopun kunniaksi. Haaveilin mökkeilystä ja karpalosoista, mutta esikoinen ei ollut halukas lähtemään ja toisaalta minua tarvittiin remppa-apuna. Tai no ei varsinaisesti remppahommissa, mutta ruoanlaitossa, kun saatiin miehen siskonmies jälleen talolle avuksi salaojitushommiin ja minä olen sitten huolehtinut, ettei nuo remppaajat näe nälkää. Eilen oli kiva päivä, kun ehdittiin tyttöjen kanssa kirjastoon, puistoon ja merenrannalle syksyä kuvailemaan. Tänä viikonloppuna leivoin myös superherkullista suppilovahveropiirakkaa. Omput vielä odottaa, että ehtisin tehdä niistä hilloa.
Kotona näyttää noin hempeältä tänä viikonloppuna, mutta talolla näkymät ovat hieman rouheammat.
Vihdoin talolla tehdään muutakin kuin puretaan, nyt ollaan saatu kaivuri paikalle (pienten alkuhankaluuksien jälkeen) ja nyt jo voidaan sanoa, että jotain jo rakennetaankin. Jee!
Varsinainen vallihauta kiertää taloa. Nyt tehdään eristyksiä ja odotellaan sorakuormaa. 


Kivoja sunnuntaitunnelmia lukijoille! <3

8 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis ja herkkä kimppu. Talo on myös aivan todella nätti ja hommat siellä senkun etenee. Ihanaa rempanodotusta ja oman tuvan saattamista kodiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen ei muuten ole ollenkaan mun väri, mutta esikoinen sai valita tuon kimpun ja itsekin tykästyin tuohon kimppuun. Nyt on tylsä vaihe remontissa, kun salaojitus jatkuu, mutta sadetta on luvattu...

   Poista
 2. Täällähän on herkkää tunnelmaa. Aika kauniita nuo oksaneilikat. Aiemmin en voinut sietää. Työskentelin kauan sitten kukkakaupassa ja kaikki mummot tahtoivat juuri noita. Sittemmin huomasin, että neilikat eivät ole yhtään hassumpia. Kyllä mummot tietävät :D

  Vallihauta on hieno. Näen mielessäni jo vaikka mitä seikkailuita talon ympärillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luotan mummoihin. :) Neilikat olivat minulle hyvin tärkeän äidinäitini lempikukkia, ja tykkään niistä itsekin, etenkin noin, ilman mitään ylimääräistä.

   Poista
 3. ♥Ihanat kukat ja kuvat! Vau,mikä kaivanto! Mukavaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivanto sen kuin syvenee, että saadaan salaojitus riittävän syvälle!

   Poista
 4. Hyvä , hyvä - tuolta se kunnostus lähtee - kivijalasta :) neilikat ovat ihania - varsinkin olen ihan höpertynyt valkoisiin - tuo rosakin niin kaunis, herkkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen kaatui meillä moni talokauppa, että rahaa oli käytetty pintoihin, mutta kellari oli rempallaan ja salaojat tekemättä, muutamassa tapauksessa jopa niin, että kellarissa oli selkeästi kosteushaittoja ja henkeä ahdisti. Hintaa näillä kuitenkin oli reilusti siksi, kun kaikki näytti uudelta, vaikka perusteet olivat kunnostamatta. Siksi lähdettiin mieluummin tällaiseen urakkaan, että uusitaan mielummin kaikki kuin edetään "takaperin" rempassa.

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)