tiistai 7. lokakuuta 2014

Oranssi kaupunki

Keskustan puistikot kylpevät nyt väreissä. Lauantaina ehdittiin lasten kanssa nauttia syksyisestä kaupungista ja kuljeskella vähän rannallakin. Ilma oli lempeä, mutta nyt alkuviikosta on ollut selkeästi purevampi tuuli, joka lennättää lehtiä ympäriinsä. Osa vaahteroista on jo paljaana, syyskuun muuttumisen lokakuuksi aistii yhä selvemmin. Mutta ehdittiinpä tallentaa väriloistoa myös kuviin. Kesällä ostin esikoiselle Mini Rodinin takin syksyksi, ja passelisti se sopiikin tämän syksyn värimaailmaan.

Pirteää viikonjatkoa!

Kirsikka
8 kommenttia:

 1. Ihanat värit! Täällä päin Suomea maailma on enemmänkin keltainen. Kaunis väri sekin, mutta tuollainen oranssi kyllä houkuttaisi vielä enemmän. Kivat kuvat tyttärestäsi. Hieno syystakki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottaisin tuollaisen takin varmaan itsellenikin, nyt mulla on sekä keltainen että valkoinen takki, mutta ei raitoja missään. :) Nyt on ollut kyllä aivan ihana väriloisto, ja nuo rakennukset vielä täydensi noita värejä.

   Poista
 2. Ai miten kaunis takki neitillä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päätin ostaa vähän kalliimman takin, sellaisen, josta tykkää äiti ja tytär ja jota huvittaa vielä käyttää kuopuksellakin. :) Itseasiassa Katjuskankin tyttö sai saman takin, kun me äidit tähän malliin tykästyttiin.

   Poista
 3. Tämä syksyn ruska onkin vuodenajan paras puoli. Tyttären takki sopii vuodenaikaan enemmän kuin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä ollut erityisen kaunis ruska, tuo vähän väriä pimentyviin päiviin.

   Poista
 4. Kiitos, tuttukin miljöö muuttaa ruskan myötä ilmettään ja kameran läpi kun katsoo, niin usein huomaa uusia juttuja, joihin ei aiemmin ole kiinnittänyt huomiota.

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)