keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Keskellä viikkoaKeskiviikko, keskellä arkea. Vielä olisi pieni vino pino työasioita hoidettavana tälle ja ensi viikolle. Sataa ja vihmoo, ei kesäkeleistä tietoakaan. Onneksi on uusi sadetakki, ruudullinen ja mustavalkoinen. Toimistopöydällä kalenteri vielä avoinna, kellonaikoja ja muistiinpanoja. Ikkunan takana puistokujan lehmukset heiluvat tuulessa ja pisaroi. Kiedon neuletakkia tiukemmin ympärilleni ja mietin, jaksaiko hakea lähikaupasta jotain lounaaksi. Eilinen lohikeitto suli suuhun. Suuret suupalat lohta, porkkanaa ja varhaisperunoita, tilliä ja kermaa, ripaus pippuria, muuta ei tarvittu.
Mutta nyt on niin arkea, ei oikein uskoisi, että oven takana se kuitenkin on, vapaus heittää kalenteri nurkkaan, nauttia pitkistä aamiaisista, terassilounaista ja pakata eväät koriin ja huopa kainaloon. Haluaisin ehtiä mattopyykille, marjametsään ja mansikkapellolle. Ihan pian, ihan pian, kunhan tästä ryhdistäydyn, tartun toimeen ja saan tehtävälistan loppuun, sitten se on. LOMA.


6 kommenttia:

 1. Kivasti kirjoitettu ja ootas vain niin sinun lomalle ehtii sää vielä hyvinkin muuttua :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, tosin vielä viikko jäljellä töitä ennen lomaa! Jaksaa, jaksaa... ;)

   Poista
 3. Innoittamanasi hain kaupasta tarvikkeet lohikeittoon. Tänään pääsen herkuttelemaan :D

  Joko on parempi sää? Täällä saatiin eilen vihdoin aurinkoa ja lämpöä. Samaa saadaan myös tänään. Toivottavasti sitä on myös siellä teillä.

  Tsemppiä viimeiseen työviikkoon. Kyllä sinä siitä selviät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohikeitto on kyllä niin herkkua, varsinkin, kun siinä käyttää varhaisperunaa. Ja kyllä, nyt kelit hellivät. Toisaalta ei haittaa olla vielä töissä, odotan, että uimavedet ehtivät tällä viikolla lämmetä ja ovat sopivat sitten, kun loma alkaa! ;)

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)