tiistai 8. heinäkuuta 2014

Arkipäivän esineitä ja kesää

Aina keittiössä.

Tuotemerkkejä (+lapsuusmuisto).

No nyt on kesä, vihdoin! Olen luvannut olla valittamatta, vaikka olisi miten kuuma ja tukahduttavaa. Viime viikonloppu oli ehkä tähänastisista kesän paras, kun oltiin isovanhempien ja siskon perheen kanssa mökillä. Päätettiin viettää uutta juhannusta isommalla porukalla ja paremmassa kelissä. Saatiin kattaa terassille, loikoilla laiturilla ja levittää huovat tulikuumalle hiekalle.  Lapset pyydystivät haaveilla pikkukaloja ja rakensivat rannalle kokonaisen kylän muovisille leikkieläimille. Talviturkkini ei silti vieläkään lähtenyt, aion odottaa vielä tämän työviikon vesien lämpenemistä ja sitten loman kunniaksi pulahtaa mereen ja kellua poutapilviä katsellen. Toivotaan siis, että helle hellii ja kesä jatkuu! Kuviin keräsin sellaisia arkipäivän esineitä, jotka ovat tuttuja lapsuudesta asti, eikä niihin juuri ole kiinnittänyt erityisempää huomiota ennen kuin oikein pysähtyy niitä tarkastelemaan.

9 kommenttia:

 1. Kivaa tavaraa! Mietin tänään ihan samaa, että tuttuihin tavaroihin ei kiinnitä huomiota, kun ne on koko ajan nenän edessä. Mä oon nyt vanhemmilla, ja joka kerta täällä ollessa syön sellasista ihanista emalikulhoista. Vasta nyt tajusin, että nehän on Finelin keräilykamaa. Pitääkin ottaa kuva blogiin. :) Ja joo, helteistä ei valiteta. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkasin blogiisi heti, kun näin niistä postauksen ja kirjoitin sinne kommentinkin, mutta se hävisi johonkin. Ovat kyllä ihania kulhoja, mutta harvemmin niitä tuttuja esineitä katsoo samoin kuin niitä katsoisi vaikka jonkun kirppispöydällä.

   Poista
 2. Juhannuksen uusiminen. Eipä yhtään hassumpi ajatus. Hyvältä kuulosti mökkiviikonloppunne. Juu, talviturkista ei kannata ihan vielä luopua. On viisasta odotella veden lämpenemistä lomaan saakka. Toivon sinulle ihania ja rentouttavia hetkiä merivedessä - niin ja hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, tänään oli viimeinen työpäivä ennen lomaa!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hyvä syy juhannuksen uusimiseen ehdottomasti on kaunis sää ja hyvä seura :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nyt on kunnon kesäkelit jatkuneet, eivätkä jääneet tuohon uusintajuhannukseen. :)

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)