sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Villejä lupiineja


Lupiinit näyttävät olevan jo kukkimisensa loppuvaiheessa, mutta vielä ehdin hakea vaaleanpunaisen kimpun kotia koristamaan. Mannaryynin kuvan innoittamana käytin Ilves-tölkkiä maljakkona. Eilen saatiin pitkästä aikaa nauttia kesäkelistä, välillä oli melkein kuuma. Nyt taas satelee, mutta kukat ehdittiin hakea sadekuurojen välissä. Itsellä on vähän odottava tunnelma, kaksi viikkoa lomaan, toivottavasti kelit ehtivät tulla kesäisemmiksi. Remppahommat ainakin odottavat, muutamat syntymäpäivät ja ehkä jokin kotimaan reissu sekä mökkeily ja ystävien tapaamiset ja kirppiskierrokset siskon kanssa.
Kirppiksiltä on tullut tehtyä vähän hiljakseen löytöjä ja olen himmaillutkin tavaran hankkimista, kun muutto on kuitenkin edessä ja mitä vähemmän kannettavaa, sen helpompaa. Muutama kori (pärekori 2e ja kori kaukosäätimille 2e) ja kaksi Röstrandin lautasta kynttilöille (yht. 1e) eivät onneksi muuttokuormassa paljoa paina.







18 kommenttia:

  1. Aivan niin niin ihania kuvia, huonekaluja villejä lupiineja :)

    VastaaPoista
  2. Kivat löydöt, sun pärekori oli tosi edullinen, pulitin omastani kympin. Ensi viikonloppuna lähden Salon suuntaan kirppistelemään ja toivottavasti tarttuu vain todella tärkeitä juttuja matkaan. Onneksi tämä vuosikausien kirppistely on tarkentanut kirppisseulaa. En esimerkiksi osta enää kaiken maailman outoja tuunauskohteita entiseen malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin sun blogista, että sun löytö on ihan kunnon kori, tuo on tuollainen "pöytämalli". Joten ei paha hinta sillä ollenkaan. Sano muuta, kaikenlaista tuunattavaa on kyllä tullut vuosien mittaan hankittua, joka on sitten jäänytkin sille tuunauksen asteelle... ;) Olisi kiva lähteä katsastamaan jonkun itselle uuden paikkakunnan kirppistarjonta, toivottavasti Salossa onnistaa!

      Poista
  3. Meillä riihimäen purkit samassa käytössä. Ja voi, toivottavasti lupiinit kukassa vielä viikon päästä, sillä sen varaan on ystäväni häissä laskettu kukkakoristelut...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne varmasti vielä kukassa on, noissa vaan osassa oli jo kukat kuihtuneet ja siemenkodat esillä. Mutta kun noita kokoaa kimpuiksi, niin ei niitä kukattomia kohtia huomaakaan.

      Poista
  4. Kivoja värejä ja todella halpa pärekori!

    Odottelen jo meidän kesäretkeä kovasti :) Meillä olisi nyt kaksi ajankohtaa mielessä, pitää pohtia niitä vielä lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laittele vaikka spostia noista ajankohdista. Meille tuli muutamat synttärit tähän ja jotain muuta ohjelmaa, joten hyvä, jos teillä on vaihtoehtoja, niin jospa onnistuttaisiin kuitenkin näkemään!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Jep, tällä perusteella saivat lähteä mun matkaani! ;)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Ellokseltahan se, toissa keväänä ostettu. Olen yllättynyt siitä, miten hyvänä se on säilynyt, vaikka ei kovin kallis ollutkaan.

      Poista
  7. ♥ihania kuvia! Mukavaa heinäkuuta!

    VastaaPoista
  8. Tupsahdin vastavierailulle Kumpulasta ja oi, mikä blogi täältä löytyikään! Tuo sininen kaappi ja keltainen jakkara, aivan ihana väriyhdistelmä ♥ Liitynpä siis lukijaksi minäkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja lämpimästi tervetuloa! Ihan mahtavaa saada uusia lukijoita. Täällä blogissa tosiaan laitetallaan kahta taloa, meidän perhe 50-lukulaista ja sisko perheineen vähän uudempaa. Kaikki on vasta vaiheessa, joten huonekalutkin on vielä nykyisessä asunnossa kasassa sinne minne ne parhaiten mahtuvat, melkein en malttais odottaa että pääsen sijoittelemaan niitä uuteen asuntoon.

      Poista
  9. Tänne en muistanut viime reissulla kommentoida, vaikka huomasin oman nimenikin tekstissä. Miten näin pääsikin käymään? Kauniit ovat lupiinit ja mukavaa kesäistä fiilistä täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, kiitosta vaan ideasta! Oli vallan jäänyt huomioitta, että nuo olis just passeleita lupiineille. Kivan kesäistä kyllä tuli!

      Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)