lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kolme toteutunutta toivetta

Tänään harmittelin sitä, etten ole ehtinyt kirpputoreille, kun on ollut tuota remppahommaa. Päätin siis ihan nopsaan käväistä lähikirpulla. Sieltä löytyikin jotakin sangen mukavaa eli työjakkara, jollaisesta olen jo pidemmän aikaa haaveillut. Kaappasin sen kainalooni enempiä miettimättä. Hintaa sillä oli 16 euroa.
Ja pärekorejahan ei koskaan voi olla liikaa. Tämän kannellisen yksilön kotiutin 7 eurolla samaiselta kirppisreissulta.


Hih, tavarat on kuvattu uudessa makkarissamme. Pääsitte siis ensin kurkistamaan sinne. Tapetiksi halusin Birger Kaipaisen suunnitteleman keltaisen Kiurujen yön. Se on ollut toiveissa monta vuotta. Vanha muovimattokin on saanut yllensä valkoista laminaattia. Lisää kuvia tulee kunhan saadaan huone kalustettua.

Olen minä jotain uuttakin hankkinut kotiimme. Stockmannilta sai kodintuotteista 20%:a alennusta, niin pakkohan se oli laittaa tilaukseen nimittäin Kartellin componibili. Ja vaikka verkkokaupassa kerrottiin toimituksen kestävän useita viikkoja, oli tuote noudettavissa jo kolmen päivän kuluttua. Tästäkin esineestä  olen haaveillut jo pidemmän aikaa.

Kuva lainattu
Aika yllättäen nämä sisustustoiveet sitten toteutuivatkin. I'm happy.

18 kommenttia:

 1. Pärekoreja ei voi olla liikaa :) Ja tuo tapetti sopisi myös meille enemmän kuin hyvin.

  VastaaPoista
 2. Hurjan kaunis työjakkara - ja miten edullinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ollut paha hinta, ottaen huomioon sen, että se on kunnon materiaaleista tehty. Minustakin tuoli on kaunis, jotenkin herkkäkin ja samalla jykevä. Se meinaan painaa jonkin verran. Ei ole pelkoa, että se menee helposti nurin.

   Poista
 3. Arvaa mitä! Nyt on pakko käydä katsoo taas tuota tapettia. On pyörinyt tämän nähtyä mielessä montamonta kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on kyllä ihana. Olen tosiaan siitä haaveillut kauan ja nyt kun sen sain, voisin vaan tuijotella sitä tuntikausia.

   Poista
 4. Meidän maut osuvat kivasti yksiin. Tuo tapetti on kestosuosikkini, työtuolin olisin ottanut kiljuen vastaan ja Componibiliä olen miettinyt jossain vaiheessa itsekin, en ole vain saanut aikaiseksi hankkia. Tapetista kysyisin vielä: onnistuiko tapetointi helposti? Itsekin olen yhtä Tapettitalon tapettia omalle seinälle ajatellut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että hankintani miellyttivät myös sinun silmää. Mies suoritti tapiseeraukseen. Alkuun oli vähän hankalaa, mutta kyllä se sitten sujui.Tapettitalon tapetit ovat kyllä ihania.

   Poista
 5. Ihana tapetti ja lattia, ja ihan superilöydöt!!!

  VastaaPoista
 6. Ah, Kiurujen yö. Tapetti, jota rakastan niin paljon, että melkein pakkotapetoin lapseni huoneen sillä. :D Huikeet löydöt, en kyl ollut tuommoisesta componibilistä kuullut. Hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska tietää, että säkin tykkäät Kiurujen yöstä. Jokin siinä vaan vetoaa. Nyt vaan tapetoimaan sillä teidänkin makkari :).

   Poista
 7. Mullakin on haaveissa tuo tapetti syyshuoneeseen eli keittiöön ja ruokahuoneeseen. Toivottavasti haaveiden tapetti jaksaa odottaa mua ja meidän hidasta tahtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopisi vallan mainiosti syyshuoneeseen. Hiljaa hyvä tulee ;). Kyllä se tapetti odottaa. Ei se minullakaan ollut hetken päähänpisto vaan usean vuoden tai tarkemmin ajateltuna lähes kymmenen vuoden haaveilun tulos. Taisin törmätä tuohon ensi kerran Ullamaija Hännisen "Kauhalla ja vasaralla" -kirjassa.

   Poista
 8. Kaunis tapetti. Onkohan jakkara jonkun omaa käsialaa? Ihana se on.

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)