lauantai 25. tammikuuta 2014

Arjen pieniä piristyksiä

 Nyt on taas arki todenteolla alkanut, kun blogin päivitystahti on hieman hidastunut. Jahka valoisuus lisääntyy, niin sitten saa onneksi valokuvattua paremmin iltaisin ja tännekin toivottavasti tehtyä useammin postauksia. Valonmäärän lisääntymisen on huomannut jo nyt, kun lähtee töistä, on vielä hetken valoisaa ja sepäs vasta piristääkin!


Muita arjen piristyksiä on vastaan tullut esimerkiksi Marimekossa, jossa lounastauolla muka vain piipahdin ja palasin mukanani pisaroi-kassi. Toivon sen tuovan piristystä perusarkipukeutumiseen, joka useinmiten on mustaa, valkoista, tummansinistä, harmaata tai raidallista ainakin näin talviaikaan punaista talvitakkia lukuunottamatta. Asusteissa  suosin sitten enemmän väriä.

Kaapinoveen on joku tainnut käydä liimailemassa salaa tarroja... ;)

Kirppiskierroksillakin on tullut kivoja juttuja vastaan, esimerkiksi Arabian sininen Kekri-kulho. Samaa sarjaa minulla olikin jo ennestään iso kulho ja pieni ruskea kulho lautasineen sekä sininen lautanen. Sattuipa hyvin, että epäröinnistä huolimatta otin kulhon mukaan, sillä en muistanutkaan, että minulla on tuo sininen lautanen. Noihin tekisi mieli laittaa vaikka helmililjoja tai jotain kevätkukkasia hieman myöhemmin.


Hain myös muutaman kehyksen tänään kaupungilta. Netissä on paljon kivaa tulostettavaa ja kehyksiin päätyi tuo suloinen pöllö. Kaksi pienempää kehystä odottaa vielä inspiraatiota, joko kokeilen itse tehdä jotain tai etsin valmiita kuvia.


Ja jotta sieltä kirppikseltä ei vain kertyisi tavaraa, niin nyt on taas oma pöytä vuokrattuna. Jos vaikka saataisiin matkakassaa kartutettua tulevia reissuja varten.



10 kommenttia:

  1. Mullakin on ollut pientä villiintymistä havaittavissa Marimekon alessa. Lähinnä lapselle, mutta itsellekin ostin pari mekkoa, ihan tosi välttämättömiä olivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli puolihame sovitettavana, mutta päätin, että se on laukku tai hame. Laukku on monikäyttöisempi, hame jäi, koska se olisi vaatinut esimerkiksi saappaat kaverikseen ja sopivia ei juuri nyt ole.

      Poista
  2. Piristävä kassi ja kivoja astioita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdessä palaverissa jo sainkin ihan vieraalta ihmiseltä kehuja kassin piristävyydestä. :)

      Poista
  3. Kiitos! Ongelmana taitaa vaan olla minulla se, että vähän turhan monet astiat ovat ihania. Isäni totesi viimeksi, kun muutettiin ja hän auttoi kantamaan laatikoita, että näillä astioillahan pitäisi jo pitopalvelua yllä... ;) Mutta kun tykätään miehen kanssa ruoanlaitosta ja kutsua ystäviä syömään, niin pitää olla tarpeeksi astioita ja kattausvaihtoehtoja (tämä on vakioselitykseni, kun vastaan tulee ihania astioita :D).

    VastaaPoista
  4. Mahtavia löytöjä taas. Minäkin ostin vastikään Marimekon kassin, meinaan siitä koululaukkua, kun nykyiseen ei oikein mahdu A4:t suoraksi. Ja itse asiassa yhdeltä kirpulta löytyi samanlainen emalinaulakko, minkä olit esitellyt tuolla aiemmassa postauksessa. Sekään ei ole vielä seinällä, mutta pitää ensin vähän makustella sopivaa paikkaa sille. :)

    VastaaPoista
  5. Oikein hyviä löytöjä, täytyy myöntää. Kulho on todella raikas. Juurikin kevätkukkasille sopiva ja laukku on hitsin hieno. Sitä katsellessa tulee vaan niin hyvälle mielelle. Tuo väri sopii persoonaasi passelisti. Olen muuten aina tykännyt tuosta sateisesta kuosista. Pitää vähän googletella, kun en millään muista sen nimeä. Nyt löytyi: Pisaroi :)

    VastaaPoista
  6. Olenpa puusilmä. Sehän luki tuolla tekstissäsi. Olen nolona nyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsistä, tuollaista tarvitse ollenkaan nolostella. Tuohan oli pieni yksityiskohta keskellä tekstiä, eikä mitenkään korostettu tieto.
      Kiitosta vaan laukkukehuista, siitä tuli onnistunut heräteostos, kun en ollut tiennytkään, että tuota kuosia on laukuissakin.

      Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)