tiistai 10. joulukuuta 2013

Pieni piipahdus lastenhuoneeseen

Täältä tulee pieni välipostaus, vielä ei ole luvassa viime kerralla luvattujen kirppislöytöjen esittelyä. Minuun iski nimittäin syksyn ensimmäinen flunssa, se yltyi pienestä kurkkukivusta illassa kuumeeksi ja lihassäryksi asti. Nyt täytyy tyytyä istumaan sohvannurkassa ja käyttämään muutama lastenhuoneesta aiemmin otettu kuva. Lastenhuone on sekoitus vanhoja huonekaluja ja vähän uudempaa retroa.

Sängyn päällä olevat tyynynliinat ovat parin viikon takainen kirppislöytö,  ne ovat Tampellan Talot-kangasta. Verhot olen ostanut kauan ennen lapsia, olin jättänyt ne jossain vaiheessa vanhemmilleni säilytykseen ja löysin ne tänä syksynä. Keltainen väri houkutti erityisesti tässä Tampellan Perttu Mentulan Microform -kuosissa.
Vanha peili löytyi viime keväällä kirppikseltä. Siinä on jotain kuninkaallista, joten sopii hyvin kynttiläkruunun kanssa prinsessaleikeistä pitäville tytöille. No, on lastenhuoneessa prinsessojen vastapainoksi myös Peppi Pitkätossu edustettuna. Itse ihastuin puisiin Peppi-leluihin, Huvikumpuun, sirkukseen ja Hopsu-laivaan. Vanha eteisnaulakko on sekin kirppikseltä, mies maalasi sen valkoiseksi ja se oli esikoisen huoneen ensimmäisiä hankintoja.

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja juttuja pienten prinsessojen kammariin :) Peili on ihana, samoin kuin naulakkokin.

  VastaaPoista
 2. Raikas tunnelma ja kivoja juttuja. Itse huolisin tuon peilin, se on aivan mielettömän kaunis :D

  Toivottavasti flunssa meni jo ohi!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Tyttöjen huoneeseen on ostettu myös vanha pulpetti, joka odottaa edelleen sitä meidän omaa taloa, kun ei se tuonne oikein mahdu. Toivottavasti siis saamme sen talon ennen tyttöjen yläasteikää, silloin tuskin enää mikään paripulpetti heitä kiinnostaa. ;)

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)