maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulu saa tulla

Jouluvalmistelut on melkein jo tehty. Vaikka muuten olen sitä mieltä, että vähemmän on enemmän ja yksinkertainen on kaunista jne., niin jouluna on kiva tehdä ympäri taloa pieniä jouluasetelmia. Tässä jo viime viikonloppuna tekemäni kukka-asetelmat:
Ostin valkoisia ja punaisia minihyasintteja. Punaisiin en olekaan ennen törmännyt. Kiva nähdä, millainen väri on luonnossa. Betonikulhon koristelin pitsiteipillä. Kiva yhdistää herkkää ja rouheaa. Lisäksi ostin valkoisen ja punaisen amarylliksen. Ritarinkukka on vaan niin ihana. On mukava seurata kukkanupun avautumista.

Eilen  koristelin pienen apulaiseni kanssa pähkinäpuun oksan niillä mustilla joulupalloilla ja Iittalan myymälästä hakemillani paperitimanteilla. Joulukoristeet olivat jo -30%:n alessa.Myös tuollainen hauska sieni lähti matkaani.Ja vielä yksi tiistain kirppislöytö eli peltinen numeromuki. Sopii hyvin jouluun.2 kommenttia:

  1. Ihania asetelmia! Tuo pähkinäpuun oksa - juttu sopisi kyllä meillekin, nyt täytyy kyllä varmaan kopioida. Ja taas hieno kirpparilöytö! Mäkin haluan kirppareille... Jospa ensi vuonna. :)

    VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)