keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulukortit
Yleensä ollaan miehen kanssa suunniteltu ja toteutettu yhdessä meidän joulukortit, vaan tänä vuonna se jäi tekemättä. Mies pääsi yllättäen viikoksi toiselle paikkakunnalle koulutukseen, joten se sotki vähän aikataulujamme. Emme olisi ehtineet teettää ajoissa valokuvista joulukorttejamme. No lauantaina olin Designtori Joulu -tapahtumassa ja tapojeni vastaisesti ostin valmiita joulukortteja. Mutta ihaniahan nuo Polkka Jamin kortit ovat. Leimasin niihin tyttöni kanssa Hyvää joulua -tekstit, joten saimme vähä askarellakin.Lisäksi poikkesin Stockmannilla, jossa yllätyksekseni kaikista astioista sai -20 %:a alennusta. Pakkohan se oli sitten ostaa itselle Design Letters Arne Jacobsen -espressokupit, koska niitä voi käyttää myös adventtikynttelikkönä. Löysin myös mustia joulupalloja. Kuuseen ne eivät tule, mutta mietin niiden ripustamista ikkunaan.

6 kommenttia:

 1. Olet tehnyt tosi kivoja hankintoja! :) Mulle kelpaisi kans. Ihanaa ja jouluista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin sinulle ja kiva kun kävit täällä :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavia kortteja, ja nuo espressomukit!

  VastaaPoista
 4. Tänään oli just HS:ssa kolumni joulukorteista. Polka Jamin kortit olivat mainittu ihan erikseen, siis positiivisena poikkeuksena normijoulukortteihin. :)

  VastaaPoista
 5. Ja kiva nähdä mekko käytössä :)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti vastaanottajatkin tykkäsivät korteistaan! Johanna: mekko on nykyään yksi suosikkimekoista. Tänäänkin se piti saada päälle.

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)