keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Ompelulipasto

Tässä tulee yksi viime lauantain kirppislöydöistäni. Meillehän ei pitäisi hankkia, eikä mahtuisi lisää huonekaluja, mutta aina voi tehdä pieniä poikkeuksia. ;) Varsinkin sillä periaatteella, että tämän tilalta lähtee yksi säilytyslaatikko pois lastenhuoneesta. En siis voinut vastustaa tällaista ompelulipastoa, joka oli täynnä vanhoja ompelutarvikkeita. Lipastossa on laatikko, säilytyslokerikko kannen alla ja lokerikon alla vielä lisää säilytystilaa. Tyhjentämisessä oli aika urakka, kun lajittelin vanhat neulat ja muut metalliset jutut metallinkeräykseen, säilöön otettavat napit ja langat sekä roskiin menevät jutut. Nappejakin oli vaikka millä mitalla ja langoissa valitettavasti vintin hajua, joten kaikkea ei voinut säilyttää.

Kannen nurkissa on metalliset helat, ja sisäpuolella kaunis koristemaalaus. Koristemaalausta on saattanut olla pinnassakin, koska lipasto on selkeästi jälkeenpäin maalattu valkoisella. Ajattelin, että tämä on mainio yöpöytä esikoiselle, lokeroihin mahtuu kaikenlaisia aarteita. Vaan harmitushan syntyi kuopukselle, joka myös olisi halunnut oman yöpöydän. Sitä siis seuraavaksi metsästämään. Hassua sinänsä, lähdin etsimään jotain pientä tällaiseen koristeeseen kuin esimerkiksi Vanha matkalaukku -blogissa esitellään ja tulin takaisin tämän pöydän kanssa. Puunasin sen putipuhtaaksi vintin pölyistä, vielä pitäisi saada raikastettua sen tuoksua. Tolulla pyyhkiminen auttoi jonkin verran, etikkaa tai soodaakin voisi kokeilla. Hintaa tällä oli 25 euroa.


7 kommenttia:

 1. Oijoi, onpas todellakin söpö pikku pöytä. Toivottavasti löytyy toinen yhtä ihana.

  VastaaPoista
 2. Jopas on suloinen pöytä. Kiva ilme sekä sisä- että ulkopuolella. Löytyisipä täältäkin tuollaisia aarteita. Nyt teidän pitäisi vielä löytää toinen. Onnea metsästykseen!

  VastaaPoista
 3. Vaikka toinen samanlainen pöytä olisi kiva, niin toisaalta kuopukselle voisi sopia joku simppelimpi 50-luvun pöytä. Tosin kuopuksen vanha lastensänky on jäämässä pieneksi, joten ehkä sänky on hankittava ensin ja sitten yöpöytä. Vaikka ei sen yhteensopivuuden kanssa niin väliä meidän Huvikumpu-tyylissä ole. :)

  VastaaPoista
 4. Luen näitä nyt näin jälkikäteen, kun jonkun aika on mennyt niin tavattoman nopeasti, mutta kiljuin hetken aikaa (äänettömästi) kun näin tuon pöydän. Miten ihana voi joku olla!

  VastaaPoista
 5. Luen näitä nyt näin jälkikäteen, kun jonkun aika on mennyt niin tavattoman nopeasti, mutta kiljuin hetken aikaa (äänettömästi) kun näin tuon pöydän. Miten ihana voi joku olla!

  VastaaPoista
 6. Luen näitä nyt näin jälkikäteen, kun jonkun aika on mennyt niin tavattoman nopeasti, mutta kiljuin hetken aikaa (äänettömästi) kun näin tuon pöydän. Miten ihana voi joku olla!

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)