lauantai 24. tammikuuta 2015

Päiväni murmelina

Lueskelin omia blogikirjoituksiani viime vuoden tammikuulta ja kuulostaapa tutulta ;). Silloinkin on tammikuu ollut oletettua mukavampi. Viime vuonna aloitin myös terveellisemmän elämän, niin kuin tänäkin vuonna.. Ehkä tänä vuonna menestys on parempi. Hankin nimittäin jäsenyyden Easyfitille. Olen käynyt jumpilla, ehkä uskaltaudun kokeilemaan kuntosalin puoltakin. Kuntosaleja kun ei ole tullut juurikaan harrastettua. Jumpilla olen päässyt kokeilemaan uusia juttuja mm. rullausta. Kivaa ja vähän kipeääkin hommaa, mutta hyvää teki. Tosin hyvin alkanut liikuntaputki uhkaa tyssätä flunssaan. Kurkku on kipeä ja pää tukossa.Sisäliikunnan lisäksi ollaan ulkoiltu lasten kanssa ja käyty mm. luistelemassa. Tokaluokkalainen innostui tosissaan luistelusta, mikä oli mahtava juttu, koska tähän asti hän on perustanut vain uinnista. Myös eskarilainen on innoissaan päästessään jäälle. Itse olen tykännyt siitä, että nyt on kunnon talvi, lunta ja pakkasta.


Viime tammikuussa löysin Erkki Tapio Siiroisen suunnittelemia Jesper-laseja, viime viikolla taas löytyi läpinäkyviä Jesper-jälkkärikulhoja kuusi kappaletta. Pakkohan ne oli ottaa kirpparilta mukaan. Neljä euroa pulitin kipaleelta.


Flunssaa lukuun ottamatta uuden vuoden aloitus on ollut hyvä. Toivottavasti teilläkin. Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Ihana pieni luistelija. Tänään juuri ihastelin talven ihmeitä. Valkoinen maailma oli pakkasen jäljiltä niin kaunis. Rupesi muuten tuo luisteleminen kiinnostamaan, pitäisiköhän kaivella luistimet esille?

  Onpa veikeitä kulhoja, eikä todellakaan hinnalla pilattuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, talvikin osaa olla kaunis. Minä en itse luistellut, olin vain lasten seurana. Kovasti kutkutti kyllä luistella itsekin. Joten eiköhän molemmat kaiveta luistimet esiin.

   Poista
 2. Koskas luistellaan, ihan muuten vaan .. :) Iloa ja intoa kuntoiluun sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi vain, flunssalla on ainakin toistaiseksi yliote ja jumpat ovat jääneet välistä. Mutta kyllä täältä vielä noustaan.

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)