lauantai 29. marraskuuta 2014

Joulumyyjäiset


Tänään tein pientä jouluasetelmaa eteiseen. Vähälläkin rahalla saa kivaa aikaan. Peura on ostettu viime vuonna Vahdin talosta Tallipihalta Tampereelta. Kannattaa poiketa, jos Tampereella päin liikutte.

Päretarjottimen löysin syksyllä kirpparilta. Taisi maksaa kokonaisen euron. Annon Lintutalo -lokerikon toi ihana ystäväni tuparilahjaksi pari viikkoa sitten. Puttipajan käyttämätön pussukka on viimeisin löytö lähikirpparilta. Se sai asukkaaksi joulusypressin.


Nuo tähdet ostin tänään poikani koulun joulumyyjäisistä. Aivan ihania ja muutenkin myyjäiset olivat mukava avaus joululle. Itse tein myyntiin blogistakin tuttuja vaahtokarkkitikkareita. Tällä kertaa vaahtokarkit olivat jättikokoisia. Ne löysin Tigeristä. Clas Ohlsonista ostetut pillit toimivat tikkarikeppeinä.
Joko te olette käyneet joulumyyjäisissä? Lämpöistä huomista ensimmäistä adventtia!

6 kommenttia:

 1. Asetelma lämmittää mieltä, tykkään sitä tuijotella nauttia. Kauniit ja luonnolliset sävyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sellainen vihreä-musta-valkoinen joulu voisi olla tämän vuoden teemai ;).

   Poista
 2. Syötävän suloisia nuo vaahtokarkkitikkarit! Tätä ideaa täytyy kyllä hyödyntää, vaikkapa joululahjoiksi.

  Ihana myös tuo jouluasetelma. Niin se joulu vaan tulee, syksyisen harmaista ilmoista huolimatta. Tunnelmallista joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit tänne!
   Tikkareista on kyllä moneksi. Sellofaania vaan ympärille, niin käy tosiaan lahjaksikin. Ja lapset voi ottaa mukaan koristeluun.

   Poista
 3. Mitähän olen mahtanut ajatellut edellistä kommenttia rustatessa? Osaa näköjään kirjoittaakaan...

  Ihan pienesti punaista kuitenkin pitää olla. Ainakin minulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Kyllä sitäkin pitää olla, ehdottomasti! Mulla on yksi punainen amaryllis. Mutta sitä en voi tuohon pöydälle laittaa, kun on se kissa. Hän on niin kova kiipeilemään ja nuuskuttumaan (ja kaatamaan kukkia). Ja punainen marjaoksakin mulla on. Mutta niistä lisää seuraavissa postauksissa.

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)