sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Ilta italialaisittain

Kun on kerran vauhtiin päästy, niin jatketaan. Eli lauantaina nautimme taas hyvästä ruoasta ja ystävien seurasta. Siippani sisko miehineen oli meillä kesällä muuttoapuna, mutta sen jälkeen he eivät meillä ole ehtineet käydäkään, joten nyt oli aika kutsua heidät kylälle.

Ruokateemaksi valikoitui Italia, maa johon haluaisin kovasti matkustaa. Teimme taas Pizza biancoa, jonka reseptin löydät täältä. Jälkiruoaksi tein Semifreddoa (klik), jonka ohjeeseen törmäsin ihanassa Fanny ja kaneli -blogissa. Blogissa on upeita kuvia ja hurmaavia reseptejä. Tämä jälkkäri meni viimeistä murua myöden ja oli taivaallista.Noh jos nyt jotain negatiivista, niin omppuja olisin voinut paistella vähemmän aikaa.


Kuten olen kertonutkin, en ole mikään viinihifistelijä, mutta tykkään miettiä ruoalle sopivia viinejä. Nyt löytyikin oikein sopiva italialainen kuohuviini.

Vatsat täynnä oli kiva käpertyä sohvan nurkkaan rupattelemaan takkatulen lämmittäessä ihanasti. Toivottavasti teilläkin oli mukava viikonloppu.

10 kommenttia:

 1. Toi jälkkäri menee kyllä kokeilulistalle! Varmaan H-Y-V-Ä-Ä!!

  VastaaPoista
 2. Ihanan kuuloinen ilta! Kiva, että tykkäsit reseptistä. Miten voikaan muutamasta raaka-aineesta tulla noin hyvää :) Kiitos linkityksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva ilta. Minusta on niin mukava suunnitella erilaisia menuita. Ja tämä jälkkäri oli erinomainen päätös tälle illalliselle.

   Poista
 3. Ihania tunnelmia. Ruoka ja juoma kuulostivat hyvältä. Lopun takkatulesta nyt puhumattakaan...

  VastaaPoista
 4. On ollut kyllä niin mainiota, kun uudessa kodissa on takka. Se pitäisi rapata, mutta muuten on se on kunnossa. Kriteerit uudelle talolle olivat kaksi vessaa ja takka. Ja ne sain ;).

  VastaaPoista
 5. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Täällä rakastetaan italialaista ruokaa, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva, kun tulit kurkkimaan meidän italialaisia tunnelmia.

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)