keskiviikko 27. elokuuta 2014

Romuromantiikkaa/kaunistelematonta arkea talolta

Kaunistelematonta arkea talolta tai ehkä jopa jonkinlaista kaunetta kaiken pölyn ja remontin keskellä. Onhan tässä työtä ja haastetta, mutta ajattelen, että jokainen tunti ja remppaan käytetty ilta työpäivän jälkeen vie unelmaa eteenpäin. Hyötyy tästä myös kroppa, eipä tarvitse lähteä salille hikoilemaan, kun kantaa hiekkaa ämpärikaupalla kellarista. Ja taas mennään, viimeiset neljä neliötä kaivettavana kellarissa! Illalla on ihana käpertyä peiton alle ja tuntea lihaksissa, että jotain on taas tehty.
10 kommenttia:

 1. Se on niin ihana nähhä työnsä tulokset ja tehdä jotain kauan haaveilemansa unelman eteen. Remppailoa teille :) ! Ihana tapetti ja tiiliseinä siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo tapetti ja tiiliseinä saavat onneksi jäädä, vaikka paljon pitää uusia.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Omanlaistaan kauneutta juu, vaikka nyt remppapölyn peitossa.

   Poista
 3. Remontoimisessa jos jossakin näkee, miten kädet tekevät työtä ja miten homma edistyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vähän erilaista tehdä tällaista fyysistä työtä kuin esim. tehdä lehdelle taittoa, jossa pelataan usein milleillä ja piperretään pikkutarkasti.

   Poista
 4. Luulin jo tänne kommentoineeni, mutta olinpa väärässä. On hienoa lukea, että edistymistä tapahtuu. Tuo illan hetki ennen unta on varmasti ihana. Tsemppiä puurtamiseen! Noita remontointihetkiä muistelette sitten myöhemmin kaiholla takan ääressä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se varmasti menee, vaikka raskastakin on, niin on tässä ajassa oma tunnelmansa. Hitaasti, mutta varmasti eteenpäin!

   Poista
 5. Oi, kuulostaapa hyvältä tuo tekemisen totaalisuus. Itsekin kaipaan tuota tunnetta. Yritän joka päivä "saada aikaiseksi", tuntuu hyvältä kun tämä kroppa saa jotain näkyvää tehtyä. Ja tuollainen fyysinen tekeminen on mahtavaa, uni varmasti maittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remppasimme lauantaina ja sunnuntaina olin monta tuntia sienimetsässä, viime yön nukuin kuin tukki, heräilemättä kertaakaan. Harvinaista minulle. Tässä fyysisessä työssä onneksi tosiaan yhdistyy hyöty ja huvi, koska just nyt ei ole aikaa liikkumiselle muuten.

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)