keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Uusi keittiö

Nyt kun muutto on onnellisesti ohi, laitetaan pari ennen ja jälkeen kuvaa meidän keittiöstä. Keittiö oli siis ihan ehtaa kasaria.Mies suunnitteli meille uuden keittiön ja se tilattiin Ikeasta. Me molemmat halusimme shakkiruutuisen lattian ja se löytyikin K-Raudasta Tarketin mallistosta. Se on siis muovimatto, jonka tulisi kestää hyvin kulutusta. Fasettilaatat ovat Bauhausista samoin kuin sisäkaton mdf-paneeli.

Ja tällainen siitä sitten tuli:Listat vielä puuttuvat, mutta muuten alkaa olla valmista. Ja olen onnellinen. Ekaa kertaa mulla on ihan uusi keittiö. Ja mahtavaa, että mies teki keittiön  sähkömiestä lukuun ottamatta ihan itse. Toki saatiin myös apua ystävältämme. Kiitos hänelle!

Ja nyt kuulkaa on sellainen tunne, että tää talo on just eikä melkein meille tarkoitettu. Ennen etsin vähän valmiimpaa, mutta nyt huomaan, että näin sen piti mennäkin. On niin kiva tehdä tästä talosta omannäköistä.

Lisää talokuulumisia taas pian!
17 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ja lattia on superhieno! Meillä on autotallissa odottamassa samanlainen kaakeli vessaan, kuin teillä välitilassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaakeli on kyllä kiva. Sitä jäi vähän yli ja yläkerran vessassa pitää tehdä remppaa. Joten kenties meiltäkin löytyy joskus myös vessasta tuota kaakelia.

   Poista
 2. Mun unelmalattia on nyt sun. Olen onnellinen puolestanne :)

  VastaaPoista
 3. Ihana keittiö! Ja teillä on meidän lattia :D joka ei vielä ole meidän keittiöön ilmestynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teiltäkös se tulikin ;). Joo, mutta voin suositella. Sen lisäksi, että se on kivan näköinen, niin se on myös mukavan tuntuinen.

   Poista
 4. Kovasti paljon onnea uuteen kotiin. Kaunis ja toimivan näköinen keittiö ja ihan tosi ihana lattia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! On kyllä lyhyen kokemuksen perusteella hyvin toimiva keittiö.

   Poista
 5. Ihanan raikas ja valoisa sekä samaan aikaan tosi sähäkkä! Vaude! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää uusi keittiönne. Varsin selkeä kokonaisuus. Meidän entisessä keittiössä oli juuri tuollaisia suuria vetokaappeja, jonne sai piilotettua jauhot ja ryynit. Olivat todella käteviä. Niitä jäi ikävä muutossa. Kunhan tätä keittiötä remontoimaan päästään, niin tuollaiset olisi aikomus hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vetokaapit ovat kyllä varsin käteviä käyttää ja piilottavat itseensä suuria määriä tavaroita.

   Poista
 7. Kiva keittiö. Ihanaa varmaan kokata uudessa keittiössä. Sitä odotellessa :)

  VastaaPoista
 8. Vielä en ole hirveästi ehtinyt kokkailla, mutta aamupuuron keittokin on uudessa keittiössä kivaa. Ehkäpä lomalla voisi taas kehitellä kivoja ateriakokonaisuuksia. Lupaan jakaa ne sitten täälläkin kuvien ja reseptien muodossa.

  VastaaPoista
 9. Kylläpä sinulla on kaunis uusi keittiö - kodikas ja niin raikkaan tyylikäs.

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)