perjantai 4. huhtikuuta 2014

Terveisiä Hollannista ja Belgiasta!Kun perjantaina tehtiin talokaupat, niin siihen mukavaan tunteeseen ei voinut pitkäksi aikaa jäädä leijumaan, kun oli jo kiire pakkailla matkalaukkua Hollantiin ja Belgiaan suuntautuvalle työmatkalle. Reissussa olin sunnuntaista torstain vastaiseen yöhön, Hollannissa olimme kaksi yötä ja kolmannen Belgian puolella Brysselissä. Hyvää ruokaa, kauniita maisemia, lehmiä, lampaita ja etuajassa oleva kevät, lämpöä sekä uusia ja vanhoja tuulimyllyjä plus tietenkin kanavia ja puukenkiäkin nähtiin. Tulppaanipellot vasta vihersivät, eli tulppaaneita ja muita kevätkukkia näkyi lähinnä kukkapenkeissä. Aikataulu oli tiukka, vasta Brysselissä jäi vähän aikaa kaupungilla kiertelyyn ja ostostentekoon. Mutta nautin silti kovasti, ryhmä oli mukava ja työkavereiden kanssa oli hyvä yhteishenki. Nyt minuun tarttui entistä pahempana matkakuume, kun tällä reissulla näki paljon sellaista, mitä on aikaisemmin vain matkaoppaissa tai netissä nähnyt.

Pieni kaupunki lähellä Amsterdamia.
Maatilalla Wijdenesissä.

Maatilan pihapiiriä maitotilalla.Elburgin keskustassa.


Bellikset kukkivat jo.
Nähtiin paljon lehmiä, käytiinhän tutustumassa erilaisiin navetoihin.
Euroopan parlamnetissa.

Brysselin kevättä.


Brysselin kaupungintalon sisäpihalla.

Se pakollinen nähtävyys, Manneken pis.

Brysseli oli täynnä suklaata ja suklaakauppoja.Myös Tintti apureineen vilahteli katukuvassa.

Kaupoissa näkyi jo pääsiäinen.
Herkkukauppoja oli kaikkialla.


Lounaalla Brysselin Suurtorin varrella.
Niin ja tervetuloa uusille lukijoille, kiva päästä uudelle tasaluvulle. Ja kiitos kaikille ihanista kommenteista viime postauksessa, tuli hyvä mieli, kun niin moni jakoi tämän ilon oman talon löytymisestä kanssani.

14 kommenttia:

 1. Kääk, mä en kestä - matkakuume niiiiiin nousee näistä kuvista! Kiva, että oli hyvä reissu! Lounastellaan ensi viikolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli niin helppoa matkailua, kun oli opas mukana, ei tarvinnut itse sekoilla karttojen ja reittien kanssa. ;) Joo, lounastapaamisiin!

   Poista
 2. Meinaan aina pakahtua, kun näen noita kukkivia puita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa kukkivissa puissa on kyllä jotain kevään taikaa, herkkyyttä ja toisaalta voimaa, kun kasvu taas alkaa.

   Poista
 3. Ihania rakennuksia ja kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Kuvattavaa riitti, mutta samalla piti yrittää pysytellä muun ryhmän mukana. Olisin saanut paljon enemmänkin aikaa kulutettua vain kuvaamalla. :)

  VastaaPoista
 5. Onpa ihanan keväistä ollut siellä! Varsin kaunis kuvakattaus reissultasi, kiitos siitä. Olen näitä käynyt ihailemassa useampaankin otteeseen viikon aikana :D Kieltämättä alkoi kyllä reissukuume nousemaan itselläkin näiden kuvien myötä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva kuljeskella ballerinat jalassa ja ohut jakku takkina. Kaikkea kaunista ja kiinnostavaa tuolla oli, mutta tiukka aikataulu piti siitä huolen ettei aikaa juuri muuten vaan kuljeskeluun jäänyt.

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)