keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kuppeja ja kukkaruukkujaIhanaa, pääsiäinen lähestyy. Rairuoho on jo kylvetty ja yksi perunanarsissi ostettu helmililjojen nuupahdettua. Kirppiksillä olen käynyt tasaiseen tahtiin ja kaikkea kivaa on löytynyt, välillä on pitänyt jo himmailla. Täytynee varata taas kirppispöytä, että pääsee toteuttamaan sitä periaatetta,  että kun uutta hankitaan, niin jotain vanhaa lähtee kiertoon.
Rögildin ruukuista tuli heti suosikkeja, kun olin löytänyt ensimmäisen, eli tuon mustan. Ja kun niitä oppi bongailemaan, niin melko pian löytyi valkoinen (1e) ja kuviollinenkin ruukku (n. 1€). Tuskin maltan odottaa sitä hetkeä, että saan laittaa ne uuden kodin lasikuistille.

Arabian astiat jaksavat viehättää, vaikka ei meillä kahvikupeistakaan varsinaisesti pulaa ole. Kolme mustaruskea-kuvioista kuppia lautasineen lähti 8 eurolla mukaan. Mallin nimeä en ole löytänyt, mutta ainakin lautasten pohjassa on Arabian leima ja vuosiluku 71.

Kiirettä pitää töissä ja talon remonttia hidastaa muutama purkajalle paljastunut yllätys, eli vanhaa rakennusmateriaalia, jonka poistamiseen tarvitaan ammattilainen. Mutta onneksi on se pääsiäinen, jolloin nautitaan hyvästä ruoasta, rakkaiden ihmisten seurasta ja keväästä. Tarpeellinen lepotauko tähän kiireiseen kevääseen.


10 kommenttia:

 1. Toivottavasti ei mitään kovin isoa yllätystä löytynyt. Onneksi on ammattilaiset ja hyvin kannattaa ne pienemmätkin hoitaa. Niin ja aivan ihana kippo tuo ylin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies vaihtoi purkuhkohdetta, joten sauna jätettiin odottomaan, että saadaan jokin yritys tekemään hinta-arviota niiden materiaalien poistosta, joissa on käytetty nykyään haitallisiksi luokiteltuja aineita. Toivon mukaan siis riittää, että tuo kyseinen levy poistetaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jotain näissä(kin) taas tosiaan oli etten halunnut jättää kirppishyllylle... :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mun osalta remppa ei ole vielä alkanutkaan, mies lähinnä on purkanut. Odotellaan, että saadaan yhdeltä yritykseltä suunnitelmaa ja hinta-arviota ja sitten toivottavasti päästään vauhtiin. Mutta tsempitykset tulee kyllä tarpeeseen!

   Poista
 4. Hauskat kahvikupit. Sopivat niin kivasti tuohon blogipohjaan :D Tykästyin myös harmaaseen ruukkuun. Aika hurmaava on.

  Tsemppiä toivottelen remonttitouhuihin. Tuskin maltan odottaa lopputulosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihmettelinkin, mitä tuttua noissa kupeissa on, sinähän sen sanoit!
   Lopputulosta joudutaan odottelemaan vielä kauan, mutta ainakin rempasta ja välietappien saavuttamisesta sekä suunnitelmista riittää postattavaa! :)

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)