sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Pääsiäistä odotellessa







Kuusipäiväinen työviikko takana, tänään siis viikon ainut vapaapäivä. Ilma ei ole kovin suosiollinen ulkoiluun, mutta pian paistetaan pippuripihvit, laitetaan uuniin rosmariiniperunat sekä kiehautetaan kerma-konjakkikastike ja kutsutaan isovanhemmat sunnuntaipäivälliselle.  Jälkiruoaksi nautitaan palmusunnuntain kunniaksi mämmiä ja vaniljakastiketta. Aamulla kävin kuopuksen kanssa kirpparilla ja siskolle löytyi synttärilahjaksi (hieman myöhästyneeksi sellaiseksi) ruotsalaisen Uppsala-Ekeby Geflen kastikekulho, tarjoiluastia ja kaksi ruokalautasta.  Lisäksi aikaisemmin olen ostanut keltaisen keittiövaa´an. Sisko saa nämä sitten ensi viikolla, joten kuvia luvassa toivottavasti sitten!

Mies on urakoinut talon kimpussa, öljysäiliön ympärillä ollut tiiliseinä on saanut väistyä. Työkiireiden vuoksi en ole ehtinyt pääsiäistäkään kovin suunnitella, eilen töiden jälkeen käytiin kuitenkin hakemassa pajunkissoja ja olohuoneen lipasto on saanut nyt pääsiäisilmeen. Muuten pääsiäinen näkyy sitten kattauksessa, tänä vuonna juhlitaan pääsiäisen lisäksi kuopuksen ja kummipojan synttäreitä isovanhempien ja siskon perheen kera. Katsotaan, mitä pöytään Marimekon keltaisen Noitarumpu-pöytäliinan lisäksi ilmestyy. Täällä suunnalla Suomea ei vielä ole virvottu, vaan pikkunoidat lähtevät liikkeelle vasta lauantaina. Tiedossa siis myös vitsojen koristelua.

Hyvää alkavaa viikkoa!

ps. tarkkasilmäinen löytää minun juttuni uusimmasta Kotivinkistä, pitkään jatkunut talon etsiminen ja pieleen mennyt talokauppa saivat tarttumaan kynään.

14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Jouluna tein tuohon samaan paikkaan rönsyilevämmän asetelman, mutta nyt ajattelin käyttää minimalistisempaa tyyliä.

      Poista
  2. Voi mä niin odotan jo pääsiäistä. Aattelin oikein ruokaankin panostaa, ja kattaukseen! Hmm, pitää melkein uusin Kotivinkki ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsiäinen on ihanaa aikaa, kun on kevät ja saa ihanan pitkän viikonlopun aikaa puuhailla ja panostaa ruokaan.

      Poista
  3. Eilen ostin sattumalta uuden kotivinkin ja arvasin heti tämän luettuani mikä oli sinun juttusi :) Mukavaa. Kiva on hylly ja hyllynpäälliset.

    VastaaPoista
  4. Juuri kävin kauppareissulla ja nyt luin tämän kotivinkkijutun. Pitääpä katsella ensi kerralla kaupassa, kun meen trullinkarkkeja ostamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä ei siis ole mikään sisustusjuttu, vaikka taloihin liittyykin. :)

      Poista
  5. Voi mä luen heti sen Kotivinkin jutun, kun pääsen käymään vanhempieni luona (äidilleni tulee se lehti ja luen aina siellä). Ai että, olen ihan täpinöissä puolestasi <3 Toivon levollista ja ihanaa pääsiäisviikkoa! Nautihan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se kovin iso juttu ole, mutta syntyi suoraan sydämestä! :) Ja jälkeen päin tuntuu, että näinhän tässä piti käydäkin, että kaiken sen etsinnän jälkeen juuri nykyinen talo on se oikea, mutta muutamia isoja pettymyksiä mahtui matkaan ja silloin tuli sellainen olo, ettei me ikinä onnistuta. Mukavia pääsiäistunnelmia sinullekin! <3

      Poista
  6. Oikein hyvältä ja raikkaalta asetelmasi näyttää!

    Onneksi olin kerennyt tuon Kotivinkin ostamaan, ettei tarvinnut lähteä kiireellä asiakseen hakemaan. Olin sen nopeasti ehtinyt selaamaankin, mutten vielä lukemaan. Näytin jutun miehellenikin. Sanoin ylpeänä, että minun kaverini on sen kirjoittanut :D

    VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)