perjantai 14. elokuuta 2015

Löytöjä Tapettitaloomme

Viimeinen lomaviikkoni oli erityinen, sillä esikoinen aloitti koulun. Nyyh, yksi aikausi takana ja äidin on haikeaa päästää irti. Nyt pitäisi luottaa, että pieni koululainen oppii kyllä uusia taitoja ja pärjää koulumaailmassa jo omillaankin. Onneksi luokka on sama kuin aiemmin, joten tutut kaverit ovat tukena ja mukana muutoksissa.

Kun olen 1,5 viikkoa lomaillut ihan vaan kotosalla, niin on tullut kierreltyä myös kirppareilla. Kehyskokoelma karttui tänään kahdella pienellä pyöreällä kehyksellä (yhteensä 1€). Arabian purkissa (3€) on pieni kansivika, mutta se menee vielä hyvin pienenä maljakkona. Eläinkirja (3€) on painettu samana vuonna, kun Tapettitalomme rakennettu eli 1953, joten sen nappasin mukaan talolle selailtavaksi. Pohjanmaan museossa myytiin Taiteiden yönä vanhoista valokuvista tehtyjä suurennoksia kotikaupungistamme. Meille valitsin kuvan, joka on otettu samasta kaupunginosasta, johon me muutamme, kun Tapettitalo valmistuu. Sorsakosken aterimien kokoelmakin karttui taas muutamilla yksilöillä. Vanhaa apteekin metallilaatikkoa (5€) ajattelin tulevaan kodinhoitohuoneeseen säilytyslaatikoksi pesuaineille. Teak-tarjotin on ruotsalaisen Karl Holmbergin tuotantoa (2,50€) ja taitettava mittanauha saattaa päätyä talvikoristeeksi, kun se taitellaan tähden muotoon (2,50€). Lasinen Pentikin lyhty (4€) saa olla meillä nyt tuomassa tunnelmaa elokuun tummeneviin iltoihin. Näiden lisäksi löysin myös 1950-luvun Arabian pienen lavuaarin (18€), joka saa paikkansa Tapettitalon yläkerrassa.

Nyt löydöt sikseen ja töihin! Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Hirrrrrveeen ihania (ja edullisia) löytöjä sulla! Musta tuntuu, että en oo aikoihin tehnyt mitään löytöjä kirppiksiltä. En tiedä johtuuko se siitä, että oma sisustusmaku on vissiin vähän muuttumassa vai siitä, että kaikki kiva menee samantien kaupaksi? Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Todella hienoja ja edullisia löytöjä!

  VastaaPoista
 3. No kelpais taas meillekkin!!

  VastaaPoista
 4. Jopas on paljon kaikkea kaunista - ja niin edullisesti vielä. Ehkä minun pitää unohtaa kirppislakkoiluni ja juosta kirpputorille tästä mitä pikaisemmin :D

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)