maanantai 10. elokuuta 2015

Kollaaseja ja kehyksiä


Uusi vanha talomme ei vieläkään ole siinä vaiheessa, että saisin jo konkreettisesti sisustaa. Mutta nyt on hyvä aika tarttua toimeen erään sisustushaaveeni kanssa, joka vaatii hieman kirppiksillä kiertelyä ja keräilyä. Ylimmäisessä kuvassa on tulevan kehyskollaasin ensimmäinen osa, jossa viehättää erityisesti se, että siinä on paksu, hieman kupera lasi. Pulitin siitä muistaakseni 1,50 euroa. Mustavalkoinen graafinen kokonaisuus voisi olla myös kiva, mutta luulen, että tapettitalomme tyyli tulee olemaan enemmän värikäs, lämmin ja vähän rosoinenkin, ei liian symmetrinen. Alla olevat kuvat lainasin Pinterestistä inspiroimaan kehysten metsästystä.
8 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin hyvä idea - kun vain sais pyydystettyä makeita kehyksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on hyvä syy poiketa kirppiksille, kun on jotain tiettyä etsittävää. :)

   Poista
 2. Nuo nappaamasi pinterest kuvat on kyllä ihanat. Tulee varmasti oikein hyvä kun vauhtiin pääset :)

  VastaaPoista
 3. Sun täytyy tulla Vantaalle lauantaina, otan varmaan muutamat vanhat kehykset mukaan kirppikselle myyntiin. Laitoin blogiin just mainosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, voi, täältä Pohjanmaalta on niin pitkä sinne, etenkin, kun oon tänään illan töissä ja sunnuntaina kierrän työn puolesta ravintolapäivän paikkoja. Kivat kehykset olisivat kyllä kelvanneet.

   Poista
 4. Kauniit mallikuvat olet löytänyt. Itsekin tykkäisin laittaa juuri noin, mutta uskallus puuttuu. Koukkujen seinään laittaminen on aika lopullista ja entäs sitten, jos ei vaan näytäkään hyvältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, en ole moista ajatellut. Mutta kannattaa varmaan hahmotella vaikka lyijykynällä kehysten ääriviivat kun sommittelee kollaasia. Ainahan pienet reiät voi sitten peittää isommilla kehyksillä, jos haluaa vaihtelua. Tai sitten voi käyttää taululistoja ja sommitella kehykset riveihin seinäystävällisemmällä tavalla. Jotenkin itsellä on nyt uskallusta, kun tuossa talossa on tullut kaikenlaista vastaan, ettei väärin lyöty koukku siellä täällä enää tunnu missään...

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)