maanantai 6. huhtikuuta 2015

Meidän pääsiäisemme


Olipa odotettu pääsiäinen, sillä vapaita edelsi 11 työpäivän putki. Pääsiäinen keskittyi yhdessäoloon ja remontti unohdettiin hetkeksi. Pääsiäinen on yksi lempijuhlistani, täynnä valoisuutta ja toiveikkuutta. Levähdystä kevättalven uurastuksesta ja aikaa olla läheisten kanssa, kattaa kauniisti ja ostaa kukkia kotiin.

Perjantaina mies kokkasi juhlaruokaa ja kutsuimme Katjuskan perheen ja vanhempamme syömään. Saaristolaislimppua, savulohitahnaa, parsaa, hollandaisekastiketta ja kinkkua, katajalastuista ja viskistä arominsa saanutta savustettua hirvenpaistia, babypinaattia, fetajuustoa sekä grillattuja bataattikiekkoja ja jälkkäriksi aprikoosipiirakkaa. (Piirakan reseptin nappasin Kotila-blogista.)

Sunnuntaina retki lintutornille ja nuotiolla nautitut eväät, muuttolintuja ja pitkospuita. Aurinkoa ja sulavaa lunta. Kiireettömiä herkkuaamiaisia. Tänään hyvä kirja ja kahvia, pieniä kotihommia, jotta arki voi taas alkaa.

Toivottavasti myös sinulla oli mukava pääsiäinen!
7 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia!
  Huomasitko, että olit voittanut blogini arvonnassa? :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia - kiitos - minullakin oli ihana pääsiäinen !

  VastaaPoista
 3. No Nam mitä evästä ja oikein kunnon menuu. Muutenkin pääsiäisenne mukavalta kuulostaa.

  VastaaPoista
 4. Pääsiäinen on kyllä paras! Herkullisen kuuloinen ateria teillä ja muuteski kivaa menoa.

  VastaaPoista
 5. Kuulostipas kivalta ja herkulliselta teidän pääsiäinen! Mulle pääsiäinen on yleensä merkinnyt mökkikauden avajaisia, mutta ei viitsitty tänä vuonna mökille lähteä, kun oli luvattu melko huonoa keliä. Ja ei se keli nyt edes niin huono ollut kuin oli povattu :( Me ollaan muuten menty pääsiäisenä kihloihinkin, 6 vuotta sitten! Kilisteltiin sitten kihlajaisskumpat mökkinaapurien kanssa yhteisen pääsiäiskokon äärellä :D

  VastaaPoista
 6. Melkoinen työputki. Olit todellakin taukosi ansainnut!

  Luin ihastuneena pääsiäisestäsi. Itselläni oli vähän huonoa tuuria, meni lähes koko pääsiäinen sairastaessa. Menu oli varmasti herkullinen. Vesi kielellä sitä mielessäni kuvittelen :D

  Löysin eilen postilaatikosta jotain, mikä veti suuta hymyyn. Kiitos ihana <3

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)