keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Lamppuja, kasseja ja kukkia


Lamppuhulluus iski taas. Oli pakko kotiuttaa tämä seinävalaisin kahdeksalla eurolla. Samalla kirpparireissulla ostin myös olkikassin, vaikka muutama viikko sitten ostin jo yhden olkikassin erään liikkeen loppuunmyynnistä. Nyt löytyi Tine K:n olkikassi vitosella. Se käy hyvin säilytyskorina, mutta toki siitä tuli kiva kesäinen fiilis. Näen jo silmissäni aaltoilevan meren, tunnen jalkapohjissani lämpimän hiekan ja kuulen lokkien kirkunan. Korikassiin saan pakata pyyhkeen, raikasta juomaa, hyvän pokkarin ja aurinkorasvaa. Ja eikun kassi olalle ja rannalle.
Kesäinen tai oikeastaan keväinen fiilis ja lupaus tulevasta kesästä tuli myös näistä lumikelloista, jotka kurkkivat äitini kukkapenkistä. Omalta pihalta löysin krookuksen alkuja.
Se on kuulkaa kevät nyt, ihanaa.

12 kommenttia:

 1. Kaunis lamppulöytö ja tuo kassi - ihan täydellinen moneen kesän rientoon, rannalle, piknikille, vaikka ostosreissulle.

  VastaaPoista
 2. Voi että miten hyvälle tuulen tulin olkikassi kuvauksesta. Pääsin niin hyvin kesän tunnelmaan. Hyvät ostot.

  VastaaPoista
 3. Ihan samat ostot olisi minullakin mukaan lähteneet :)

  VastaaPoista
 4. Ihana lamppu, kelpais meillekkin vaikka kaksin kappalein.

  VastaaPoista
 5. Ai, onpas kivoja löytöjä. Kuvauksesi myötä aloin minäkin virittäytyä uimareissun tunnelmiin. Tuskin maltan odottaa, että päästään kesään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä tai oikeastaan jo aika paljonkin ajatus kesästä kutkuttaa.

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)