sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Keltaista ja turkoosia


Keltaista ja turkoosia, kevättalveen sopivia värejä. Joulun aikaan oli jonkinlainen kirppisähky, mutta nyt taas sallin itselleni muutamia ostoksia, kun löytyi aika herkullisia juttuja. Vanha ruotsalainen peltinen turkoosi leipälaatikko (6€) saa tässä kodissa paikan yöpöydältäni. Sinne saa kivasti piiloon kännykän laturit, keskeneräiset kirjat ja muut yöpöydällä ajalehtivat pikku tavarat. 
Yksi työpisteistäni sijaitsee maaseudulla, työmatkaa kertyy, mutta oikeastaan on kiva ajella kaupungista maaseudun rauhaan. Plussaa tuo myös lähellä sijaitseva pieni kirpputori, josta aina silloin tällöin tekee mukavia ostoksia ja saatavilla on aika paljon retrolöytöjä. Emaliastiat ovat heikkouteni, enkä voinut jättää kolmea keltaista kulhoa hyllylle (3€/kpl). Backmanin hyväkuntoinen teak-tarjotin pääsi täydentämään tarjotinkokoelmaani, koska hinta 1,20, ei ollut paha. Katjuska saa lisää ruotsalaisia lautasia kokoelmiinsa Upsala Ekebytä. Keltamustat lautaset maksoivat 2,5€ kappaleelta ja pullalautasiksi päätyvät isot lautasen yhteensä 40 senttiä.
Aarikan purkki ja keltaiset retrolamput ovat aikaisempia löytöjä, jotka sopivat tähän seuraan passelisti.
Nyt jatkamaan remppahommia talolle. Aurinko paistaa ja illatkin ovat pidentyneet, tulee mukavasti lisätunteja remontointiin. Pirteää sunnuntaita!

Kirsikka
16 kommenttia:

 1. Herkullisia kuvia - mukavaa sunnuntaita sinne myös !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt kaipaa taas raikkaita värejä, kun mennään kohti kevättä.

   Poista
 2. Ihanan raikasta ja keväistä täällä sinun blogissasi. Ulkona vinkuu navakka tuuli ja lumi pöllyää, joten ihan tervetulleita fiiliksiä nämä keväisemmät tunnelmat :D Todella hyviä löytöjä olet tehnyt. Sopivat hienosti myös jo olemassa oleviin esineisiin. Hyvä idea tuon leipälaatikon tuominen makuuhuoneeseen. Ei olisi varmasti tullut itsellä mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeastaan leipälaatikkoidea syntyi siksi, että kuvasin esineet yöpöydällä ja tajusin, että tuohon valkoisen lipaston päälle tuo laatikko sopii paremmin kuin keittiöön ja kun sinne vielä sai tavarat nätisti piiloon, niin siihen se sai jäädä.

   Poista
 3. Ihana, ihana, iiiihana väriyhdistelmä ja edullinen hyvä löytö on leipäloota. Jess. Minua on alkanut kiinnostamaan turkoosi ja mintun sävyt, vaikka ennestään meillä ei niitä lähes yhtään ole. Eilen meni muutamalla minuutilla aivan upea minttuinen pöytälamppu sivusuun. Se harmitti. Mukavaa sunnuntaita Kirsikka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myin just mintunvihreät pinnatuolit uuteen kotiin. Ne olivat ihanat, mutta ei ollut tilaa niille. Minttu ja turkoosi on kivoja värejä, vaikka en minäkään niitä meidän väreiksi ensin mieltänyt. Voih lamppua, toivottavasti tulee joku muu kiva minttuinen löytö vastaan!

   Poista
 4. Ja siis nyt kun luin ajatuksen kanssa tekstin, niin nuohan on ihan mahtavia löytöjä kaikki. Hyvä tytöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tässä sitä tehdään löytöjä Katjuskallekin, kun omaa ostelua pitää hillitä... :D No ei, täydennän vaan Katjuskan ruotsalaisten lautasten kokoelmaa. :)

   Poista
 5. On se vaan herkkuväripari tuo keltainen ja turkoosi, ei siitä mihinkään pääse:) Kivat löydöt ja tosi kiva idea laittaa leipälaatikko yöpöydälle piilottamaan ei niin silmää miellyttäviä juttuja, ei olisi minullakaan mieleen putkahtanut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinulla oli kyllä blogissasi kanssa tosi kivoja värisävyjä. Leipälaatikko on yöpöydällä aika hyvä, koska kaiken sälän saa piiloon ja näyttää heti siistimmältä, kun kannen sulkee.

   Poista
 6. Peltipurkkihöperö ja vanhoista tavaroista tykkääjä ilmoittautuu uudeksi lukijaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva saada uusia lukijoita ja kommentteja! Tervetuloa!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Pieni tauko tekee hyvää, sitten löytöjä tuntuu taas tarttuvan kirppiksiltä mukaan useammin. :)

   Poista
 8. Kauniit värit !

  Erittäin hyvä idea toi leipälaatikko pikkusälälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli sikälikin hyvä keksintö, etten kauheasti tykkää ostaa esineitä ilman käyttötarkoitusta. Koska nykyiseen keittöön tämän laatikon väri eikä tyyli sovi, niin nyt se pääsi kuitenkin käyttöön eikä vain koristeeksi.

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)