maanantai 16. helmikuuta 2015

Ketunkolo

Oi, minä sorruin. Piti ostaa uusia vaatteita sitten vasta, kun niille olisi oikeasti tarvetta eli sitten kun kuntokuuri olisi purrut. Mutta, kun mekkoja minulla ei juurikaan ole. Ja tykkään niistä kovasti. Ja tämä oli puoleen hintaan. Riittävätkö selitykset ;)?! Löytöni oli siis Marimekon Ketunkolo-tunika/mekko paikalliselta Marimekon jälleenmyyjältä. Ostin myös Ketunkololla-blogin pitäjältä mustavalkoiset korvikset. Sopivat niin hyvin tuon mekon kanssa.
Siinä se nyt roikkuu eteisessä valmiina kaikkiin kivoihin rientoihin teatteriin, elokuviin tai vaikkapa ravintolaillalliselle. Alkuvuosi on kyllä ollut niiden suhteen ihana. Ollaan muutamaan otteeseen käyty ulkona syömässä pitkän kaavan kautta ja teatteriinkin olen päässyt jo kaksi kertaa. Pari viikkoa sitten anoppi vei minut katsomaan Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -näytelmää. Kyllä tuli naurettua ja hienosti näytelmässä käytettiin huumoria vaikeidenkin asioiden käsittelyyn. Lavalla loistivat Sanna Stellan, Pirjo Heikkilä ja Miitta Sorvali.

Eteistä koristaa myös huovutetuista palloista tehty nauha, jonka löysin kirpparilta. Ei sillä varmaan ole mitään järkevää funktiota, mutta pakko se oli mukaan ottaa. Ostin myös Kodin Anttilan loppuunmyynnistä tuon koulun kelloa muistuttavan aikaraudan. On minulla ollut ihan oikea Kirsikalta saatu koulun kello, mutta se tipahti hyllyltä ja meni säpäleiksi.

Viikonloppuna käväisin Asta Rakentaja ja Sisustus -messuilla, jonne voitin liput Retromoderni-blogista. Sisustuspuoli oli vähän pienempi kuin oletin. Olisin toivonut näkeväni enemmän sisustusideoita. Mutta onneksi siellä oli ihan mukavia putiikkeja. Ostin Paapii Designin printin ja muutaman uuden pallon pallovaloketjuuni. Täytyy tuunailla siitä vähän keväisempi versio.
10 kommenttia:

 1. Ihana mekko, mie olisin ostanut kans jos tuommonen ihanuus puoleen hintaan eteeni jostaki hyppäis :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis mekko. Voisimpas itsekin haluta :) Ja juu : ne korviksethan passaa mukavasti tuon kanssa.

  VastaaPoista
 3. Tuo mekko on oikein kaunis - tykkään.

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva. Tuollaisessa on ainesta lempivaatteeksi :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille! Kiva kun täällä on uusiakin lukijoita.
  En kyllä kadu mekko-ostostani. Ja hei, tänään jätin ostamatta yhdet ihanat nilkkurit, vaikka hyvässä alessa olivatkin. Mutta niille olisi ollut aika vähän käyttöä. Annoin järjen äänen voittaa, kerrankin. Sen sijaan ostin Adidaksen gore tex -lenkkarit :).

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)