maanantai 1. joulukuuta 2014

Lipaston jouluasetelma


Olohuoneen lipasto on saanut jouluilmeen. Aloin laitella koristeita tänään, kun viikonloppu meni osittain työreissussa ja nyt ollaan kuitenkin jo joulukuussa. Viime viikolla ostin sypressin ja eilen kolme punertavaa hyasinttia. Viime vuonna hyasintit olivat Arabian vanhassa kulhossa ja tänä vuonna ne saivat astiakseen vanhan peltipurkin. Viime vuonna Katjuskan kanssa alennusmyynneistä löytyi paketti valkoisia pöllökoristeita ja vihdoin sain nostaa ne esiin kaapista. Niiden myötä asetelma on tänä vuonna melko vaaleasävyinen. Kynttilälasipurkkien ilmettä piristin punavalkoisella joulunauhalla.


18 kommenttia:

 1. Tunnelmallista. Kirjoitin juuri yhteen blogiin, että minulla on hyasinttejä vanhoissa kahvipannuissa, mutta on minulla katriina purkissakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin tänä vuonna jotain erilaista, vaikka toisaalta se Arabian kulhokin tekisi mieli ottaa käyttöön nyt jouluna. Katsotaan, mitä siihen keksisi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy yrittää tuoda joulua sisätiloihin, kun ulkona on niin harmaata ja lumetonta.

   Poista
 3. Niin kaunista. Ihastuin teidän sypresseihinne ja piti hankkia itsellekin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mietin jopa sitä, että jos ei hankkisi edes sitä pientä kuusta tänä vuonna, vaan tuo sypressi riittäisi. Sitten uuteen taloon, jossa tilaa on enemmän, hankitaan kunnon kuusi.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, lähtökohtana olivat nuo valkoiset pöllöt, muut kokosin siitä, mitä kaapeista vastaan tuli. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Juu, visuaalisia herkkuja pimeän keskelle, mutta tässäkin on toisaalta paljon vanhaa mukana, se ehkä mielenkiintoista onkin, samat vanhat esineet ja uudenlaiset asetelmat eri vuosina.

   Poista
 6. Katjuskalle iloinen yllätys blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kiva juttu, noi kävisi siskollekin joululahjaksi. :D

   Poista
 7. Luulin jo tänne kommentoineeni, mutta enpä sitten näköjään ollutkaan. Hienoja juttuja. Tykkään erityisesti valkoisista pöllöistä ja kynttilöistä purkeissa. Sinulla näkyy olevan jo hyasintteja. Ehkä minunkin pitäisi käydä hakemassa. Ottaahan se aikansa, ennen kuin ne kukkivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teki mieli jo viime vuonna laittaa nuo pöllöt jonnekin, kun ostin ne joulun jälkeen, mutta maltoin mieleni. Taisin ostaa nuo hyasintit vajaat kaksi viikkoa sitten, joten kyllä siinä kestää tovi ennen kuin kukkivat. Ja kiva olisi tuoksutella hyasintteja pitkin joulukuuta, joten siksi päätin hankkia joulukukkia jo nyt.

   Poista
 8. Kivoja koristeluja, varsinkin tuo peltipurnukka on mahtava! Ihanhan tässä inspiroituu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuohon lipaston päälle keskittyvät meidän kodin joulukoristeet valojuttujen ja kynttilöiden lisäksi, eli siinä saa vähän olla runsautta.

   Poista
 9. Wau mitä asetelmia! Itellä ei mikään pysy ikinä järjestyksessä.. A

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)