torstai 18. joulukuuta 2014

Joulupuumme

Kerrankin minulla on jotain DIY-esiteltävää. Olin siis yhden illan himmelikurssilla, mutta koska olin samalla myös töissä, niin en ehtinyt keskittyä vain himmelintekoon. En siis saanut aikaan mitään suurta, vain muutaman perusosan eli oktaedrin, joita toki voi yhdistellä toisiinsa ja saada edes minihimmelin. Ja tämä oli jo saavutus itselle, kun viime aikoina on käsissä pysynyt lähinnä lapio ja sorkkarauta taloa rempatessa. Minä otin suosista mustia muovipillejä, enkä olkia, sillä olkien kanssa pitää olla helläkätisempi, koska ne menevät helpommin rikki. Kouluttajalta saatiin lankaa ja himmelineulat, jonka avulla on helmpompi pujottaa lankaa pillien läpi. Jahka tässä vielä innostuisi jatkamaan noiden osien tekoa. Noiden peruspalikoiden tekeminen oli yllättävän simppeliä. Sunnuntaina ulkoilureissulta maasta poimittu (sembra?)männyn oksa saa toimittaa kuusen virkaa tänä vuonna sypressin lisäksi. Vähän minimalistisempi ote tänä vuonna, mutta ensi vuonna joulua saadaan toivottavasti viettää uudessa kodissa, jossa on enemmän tilaa, joten säästellään sinne sitten kunnon kuuset ja koristelut.

Joululomani alkaa huomenna, tänään jouduin migreenin takia ottamaan vähän varaslähtöä, mutta eipä tässä ole muuta voinut tehdä kuin levätä ja odottaa, että pahin jomotus menee ohi. Ihanaa, että vihdoin on saatu lunta ja tänne on luvattu pakkasia. Heti joulumieli on noussut hurjasti ja haaveissa siintää, että päästäisiin joululoman aikana mökillekin.


8 kommenttia:

 1. Sievä himmeli ja mukava tuo lasipurkki ja kynttilä asetelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo oli muuten helppo kuusi, neulaset eivät ravisseet yhtään. ;)

   Poista
 2. Pitkästä aikaa kommentoimassa, lukemassa olen sentään piipahtanut vähän useamminkin.. Oikein ihanaa joulua teille ja paljon remppaintoa ja uuden kodin odotusta tulevalle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun kommentoit! Odotan uutta vuotta kyllä innolla, koska se on toivottavasti taloon muuttamisvuosi! :)

   Poista
 3. Hyvä löytö tuo oksa. Oikein passeli kaveri himmelille. Minimalistinen otteesi viehättää kovasti silmääni. Jos olisin jäänyt jouluksi kotiin, niin olisin hankkinut tälle joululle huonekuusen. Sellaiseen rakastuin kukkakauppareissulla, mutta anoppilaan siis tänä vuonna mennään. Luvassa hyvin perinteinen joulu maalla.

  Kaikkea hyvää teidän jouluunne. Rentoutukaa ja nauttikaa olostanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minimalismi toimi kyllä tänä jouluna, kun oltiin viikko reissussa sukulaisilla ja Tahkolla. Ensi jouluna tahtoisin olla kotona ja vieraat saisivat tulla meille, sitten voisi laittaa joulua vähän runsaammin. Sinulla taisi olla ihana maalaisjoulu!

   Poista
 4. Minä puolestani ihailen tuota hyllykköä kaiken muun lisäksi :)

  VastaaPoista
 5. Odottelen jo kovasti, että päästäisiin uuteen taloon ja saisin nuo hyllyköt paikoilleen eli tilanjakajiksi olohuoneeseen tai kirjahyllyköiksi lastenhuoneisiin.

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)