torstai 13. maaliskuuta 2014

Vastaus haasteeseen

Blogimme sai jonkin aikaa sitten haasteen Sannalta, ja vihdoin viikonloppuna ehdin siihen vastailla. Kiitos haasteesta ja tässäpä vastauksia. :)

Mistä unelmoit?
Unelmoin edelleen siitä unelmien talosta, mutta olen sitä mieltä, että koti on siellä missä sydänkin, eli yritän vähemmän ryppyotsaisesti metsästää asuntoa ja nauttia nykyisen kodin hyvistä puolista ja viettää täällä hyviä hetkiä perheen ja muiden rakkaiden ihmisten parissa. Toisaalta koskaan ei tiedä, milloin unelmat käyvät toteen, aina kannattaa siis unelmoida. ;) Jos unelmilla tarkoitetaan vielä jotain enemmänkin kuin mikä ehkä on juuri nyt konkreettista, niin haluaisin opiskella valokuvausta tai graafikoksi, tehdä valokuvakirjan ja asua majakkasaarella.

Uskotko intuitioon? Kyllä, ehdottomasti.

Mistä innostut? Työssä uusista projekteista, pienten ja isompien juhlien suunnittelusta, kirppislöydöistä ja siitä, jos uskallan mennä oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja opin uusia juttuja. Ja tietenkin siitä, kun lapset innostuvat jotain tai oppivat uutta, sitä on kiva seurata.

Aamu vai ilta: Aamu, luonto herää ja on edessä kokonainen uusi päivä kaikkine mahdollisuuksineen.
Mottosi: Näe iloa pienissäkin asioissa, tee pienestä suurta ja arjesta juhlaa.

Kaunein maisema: Merenkurkku, merestä nousevat moreenit, luodot, avomeri, horisontti, jossa ei maata näy, rannalla punaiset kalavajat, lokit ja merikotkan liito taivaalla.
Maaseutu vai kaupunki: mieluiten saaristo
Sanat vai kuvat: Ehkä työni vuoksi lopulta sanat.
Mielenkiintoinen ajatus? Ei blogiin liittyvää, mutta bioenergiaomavaraisuus on mielenkiintoista, esimerkiksi Pohjanmaa voisi tuottaa oman energiantarpeensa uusiutuvalla energialla ja olla riippumaton öljystä.
Miksi bloggaat: Omille kuville, kirppislöytöjen esittelylle ja sisustusjutuille sekä resepteille oli kiva saada jokin paikka, jossa niitä jakaa, jos ei kenenkään muun niin ainakin siskon kanssa. :) Toisekseen, netistä voi löytää niin mukavia ihmisiä, että halusin eräällä foorumilla pitämäni päiväkirjan jälkeen jatkaa avoimella blogilla ja kovasti mukavia ihmisiä tännekin on jo löytänyt.

Kiitos myös tunnustuksesta, lämmitti mieltä! En kuitenkaan laita tätä haastetta tällä kertaa eteenpäin, kun en heti ehtinyt vastaamaan, niin en oikein tiedä, millä blogeilla tämä jo on ollut. 

8 kommenttia:

 1. Jäin kiinni kesäisiin tunnelmiin :) Enemmän höpinää tuolla alempana. Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit ja jätit tähänkin postaukseen kommenttia!

   Poista
 2. Kivoja kysymyksiä ja vastauksia :) Kiva kun löydettiin toistemme blogit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sanopa muuta, kiva käydä sinunkin blogissa vierailulla!

   Poista
 3. Hei vaan piiiitkästä aikaa! Ja pahoittelut hiljaiselosta, mielestäni jätin kyllä kommentin aiemmin käydessäni tuonne heppakorujen postaukseen, mutta ilmeisesti se on ollut vain hyvä yritys, koska mitään ei ole jäänyt näkyville. -No se positiivinen puoli tässä viivyttelyssä on, että saanpahan lukea monta kivaa postausta kerralla. :)

  Myöhästyneet synttärionnittelut sankarille! Kemut on nähtävästi olleet superherkulliset ja olen kyllä samaa mieltä siitä, että ei se vieraiden paljous takaa aina hauskoja juhlia, oikeastaan päinvastoin. Minäkin olen lueskellut joskus netistä "kauhukertomuksia" lasten synttäreistä ja siitä varustelukierteestä mikä niihin tuntuu jo ihan yleisesti liittyvän. Onneksi sain lukea myös sinun kuvauksen "normaaleista" (siis sellaisista millaisiksi minä synttärit miellän) ja onnistuneista synttäreistä, ihanaa että lapset eivät automaattisesti odota mitään megaspektaakkelia vaan että heille riittää kivat juhlat kaverien kesken.

  Kirppislöydöt on hienoja, kuten aina, onnittelut niistä.

  Jostain hassusta syystä tuo sinun sinun kuvaus kauneimmasta maisemasta on lähes yksi yhteen minun lempimaisemani kanssa, vaikken ole eläissäni ollut saaristossa saati Merenkurkussa (no mentiin me kerran laivalla Vaasasta Uumajaan, mutta se oli niin sumuinen ja pilvinen päivä, että maisemien ihailu jäi melko vähiin). En tiedä juontaako tuo sitten Saaristonlapsiin, mikä on luultavasti ainoa "oikea" kosketukseni aiheeseen, ei se ainakaan sieltä ruotsinlaivan kannelta ole niin palavasti jäänyt verkkokalvoille. :D

  VastaaPoista
 4. Tuli itsellekin hyvä mieli, kun huomasin, että synttärit onnistui niin hyvin ilman ekstravarustelua ja selkeästi lapset tykkäsivät, kun me aikuiset oltiin vähän mukana askartelussa ja osassa leikkejä.
  Sinunkin pitää tulla tänne "ex-naikkarimiittiin" Piian ja Mannaryynin kanssa, niin mennään sitten Merenkurkun saaristoon. Täällä on varmasti karumpaa kuin Saariston lapsissa. Mutta tuo teos on kyllä niin ihana ja luo loistavia mielikuvia saaristosta ja etenkin kesistä siellä.

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)