keskiviikko 14. elokuuta 2013

Turkoosia arkea ja sopivia housuja

Arki on alkanut toden teolla. Onneksi eilen ehdin piipahtaa yhdellä kirpputorilla. Tiedän kyllä, etten tarvitsisi yhtään uutta tavaraa, mutta löytöni olivat niin söpöjä, ettei niitä voinut jättää hyllylle. Kuvat tosin eivät taaskaan anna oikeutta väreille :(

Arabian Kosmos-lautanen. Netistä luin, että Gunvor Olin-Grönqvistin suunnittelemaa Kosmos-kuviota käytettiin Arabian valmistaman S-astiaston koristeena vuosina 1962-76.


Toinen löytö oli Aarikan kynttilänjalka. Tuulella blogista bongasin seuraavan kuvan  http://tuulella.blogspot.fi/2009/11/pieni-ja-pyorea-ilo.html
ja tajusin, että tuostahan puuttuu tuo metallihärpäke. Tuo ei liene kovin paloturvallinen ilman sitä. Mahtaako niitä saada jostain?

Arkeen liittyen vielä yksi pieni vaatepostaus. Arkea on helpottanut huomattavasti se, että lasten kaapista löytyy sopivia vaatteita arjen menoihin. Vähän on toki mietityttänyt, mitä ekaluokkalainen suostuu pukemaan päälleen ja onko joku jo liian lapsellista. Nämä alesta tilaamani Silverjunglen tähtihousut ovat olleet tosi hyvät. Poitsu on melko hoikkaa tekoa, niinpä henkkamaukan ja Lindexin housut ovat lähestulkoon tippuneet päältä. Me&I:lta olen löytänyt sopivan mallisia housuja ja nyt siis onneksi nämä:
Tähtihousut, t.harmaa/musta
Kuva: Silverjungle

Tähtihousut, musta
Kuva: Silverjungle


Ei haittaa, vaikka ovat hieman pitkät vielä, koska lahkeet eli pultut, kuten Pohjanmaalla sanottaisiin, kääntyvät kuin itsestään housujen sisään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)