perjantai 9. elokuuta 2013

Kirppistelyä ja vähän uusiakin juttuja

Eilen oltiin ostamassa koulureppua esikoiselleni eli tulevalle ekaluokkalaiselle. Eipä tuo ollut kovin kiinnostunut valikoimaan reppua. Ehdotin sitten Fjällrävenin Kånken reppua ja sehän kelpasi. Värivaihtoehtoja ei ihan hirveästi Prismassa ollut. Itselle teki mieli keltaista. Poitsu valitsi sitten hiekan värisen. Ei hassumpi ja sen kun sai vielä asiakasomistajahintaan, niin aina parempi.
Eli tuollainen:
http://www.scandinavianoutdoorstore.com/media/productimages/fjallraven-kanken-sand.jpg

Tänään sitten saateltuani poitsun kouluun, nyyh, lähdin tytsyn ja naapurin kanssa ensin kotikaupunkimme Fidalle ja sitten Tampereen Kuninkaankadun Fidaan. Fidoissa kun oli kaikki tavarat puoleen hintaan.

Siskolle löytyi Sorsakosken aterimia sekä labyrintti-laseja, joista tulee rakas jo edesmennyt mumma mieleen. Itselleni löysin tuon Tampellan vanhan "Space I" -kankaan, jonka on suunnitellut Perttu Mentula.


Itselle löytyi vielä Karhulan 3 litran keittiötölkki, josta olen jo kauan haaveillut, mutta en vain ole raaskinut ostaa. Nyt mietin, mitähän kivaa purkkiin laittaisi.
Koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan, nimittäin uhosin etten osta muksuille enää yhtään uutta vaatetta tänä syksynä. Poikkesimme kuitenkin minulle uudessa liikkeessä Cloessa Puutarhakadulla ja sieltä tyttö varmoin ottein valitsi itselleen Blaa!:n pöllömekon, joka oli onneksi -40% alessa.
Kuopuksesta taas mukaan tarttui Villervallan raidallinen t-paita koululaiselle ja tytölle Molon tähtitunika. Molemmat olivat onneksi alessa. Juuh, ja raidat ne kiehtoo edelleen sekä lastenvaatteissa että omissa.


4 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä!

  Ja jeeee, ihana blogi! Kyllä mä tätä jo odotinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä sanoa, että raidat toimii tääläkin. Omissa ja pojan vaatteissa ja joskus tytönkin. Ja näköjään perheen isänkin, mutta siihen mä en puutu. Kolmessa vaatekaapissa on jo tarpeeksi. :)

   Poista
 2. Sisko kiittää ilahtuneesta noista löydöistä! Kotikonnuilla en ole löytänyt kumpiakaan edellä mainituista, vaikka olenkin nyt muutaman kirppiksen kolunnut tarkemmalla katseella.

  VastaaPoista
 3. Maksoitko paljon Karhulan purkista? Hintahaitari on kyllä aikamoinen. Noi ois hyviä säilytykseen.

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)