keskiviikko 7. elokuuta 2013

Lempivärejä ja -esineitä
Kasasin keskiviikon kunniaksi pienen kuvakollaasin lemppariväreistäni ja -esineistäni. Tuttu ja turvallinen mustavalkoinen viehättää aina. Kuvassa alelöytö paikkakuntani Marimekon jälleenmyyjältä. Voi kunpa tuota olisi ollut aikuisillekin. Nyt se päätyi tytön (5 v.) vaatekaappiin. Matto on työkaverini virkkaama. Tykkään! Ohje on Kotivinkin 101 ideaa -lehdestä (1/2011). Haluaisin itsekin virkata, mutta en osaa. Laitoin Työväenopistolle toiveen, että järjestäisivät tällaiselle "Peukalo keskellä kämmentä -tyypille" jonkun käsityökurssin, mutta eipä sitä ainakaan vielä löytynyt syksyn kurssitarjonnasta.

Harmaakin on päässyt suosikkilistalleni. Nyt sitä löytyy muun muassa makkarin tyynynpäällisistä, jotka ovat Kodin Anttilan Anno-mallistoa.

Edellisten lisäksi tarvitaan piristevärejä, koska tykkään ihan hirmuisesti värikkäistä jutuista. Nanson alesta löytyi oranssi tuubihuivi ja samaa sävyä löytyy Isadoran kynsilakasta. Näyttävät aikas kivoilta ruskettunutta ihoa vasten. Muutenkin tykkään Isadoran lakoista. Hinta/laatusuhde on passeli. Lakka levittyy helposti ja on suht kestävä.Vielä viimeisenä ikisuosikkini, joka on appiksien häälahjaksi saama keltainen "sienilamppu". Saatiin se, kun appivanhemmat muuttivat pienempään asuntoon ja joutuivat vähentämään tavaroitaan. Meidän onni :). Harmillista vain, etteivät kuvat anna oikeutta väreille.

2 kommenttia:

 1. Onpa hauskaa miten erilaisia värimieltymyksiä ihmisillä on ja vaikka Kirsi ei ole muistaakseni ikinä kirjoittanut aiheesta, niin silti arvasin heti alkuun, että tämä teksti on nyt kyllä siskon kynästä. :D Olisi mielenkiintoista kuulla Kirsin mietteet lempiväreistä myös.

  Sienilamppu on hieno, onnekas uusi omistaja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tehdä jokin päivä samasta aiheesta oman postauksen!:)

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)