maanantai 4. huhtikuuta 2016

Kaunis ja kiehtova Praha


Praha oli ihana. Teimme sinne pidennetyn viikonloppumatkan helmi-maaliskuun vaihteessa. Pienen matkakertomuksen voitte lukea täältä Real Snacksin blogista. Huono puoli näissä reissuissa on se, että ne vain kasvattavat matkakuumetta.  Vastapainoksi lomailulle onkin lähes kaikki vapaa-aika on vietetty urakoimassa talolla, ja väsy alkaa jo painaa. Onneksi ollaan jo loppusuoralla, vaikka paljon on vielä tekemistä. Blogiinkaan ei vielä oikein ole kuvattavaa, koska en usko, että eristelevyt, viemäriputket ja lattiaruoteet kovin monia kiinnostavat.
Onneksi valo on lisääntynyt, siitä saa hurjasti energiaa jaksamiseen. Äsken kaivettiin lastenpyörät kellarista ja pian lähdetään koeajolle.

Mukavaa viikkoa!


15 kommenttia:

 1. Monta matkaa on tullut tehtyä, mutta Praha on vielä kokematta. Kauniilta näyttää. Oli muuuten upeita kirpparlöytöjä aiemmissa postauksissa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Praha oli helposti lähestyttävä kaupunki, suosittelen. Katjuskalla on kyllä ollut kirppisonnea. Minä olen yrittänyt pysyä poissa, etten haali lisää tavaraa muuttoon...

   Poista
 2. Minullakin Praha kokematta...viellä, mutta korjaan asian..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon tuolla on toki turisteja, mutta tuo helmi-maaliskuu oli hyvä aika poiketa. Ei ollut ahdistavan täyttä joka paikassa. :)

   Poista
 3. Ihania punakattoisia taloja! Prahaan on kyllä joskus vielä päästävä.
  Tsemppiä loppu-urakkaan!

  VastaaPoista
 4. Praha on kyllä ihana! Oltiin kolme vuotta sitten siellä kevätmatkalla viimeksi ja voisin mennä koska vain uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jo mietin syksyksi uutta matkaa ja tällä kertaa lasten kanssa.

   Poista
 5. Hienoja matkakuvia. Praha voisi ollakin hyvä vaihtoehto. Olemme miettimässä matkaa jouluksi. Ajattelin, että olisi mukavaa täyttää vuosia reissussa :D

  Olen ajatellut sinua varmaan viikon verran, sen takia oli ihan pakko tulla. Muuten olen unohtanut näköjään blogimaailman kokonaan. Ikävä kyllä...

  Ihanaa kevättä kuitenkin. Yritän kyläillä ahkerammin jatkossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa harkita Prahaa! Siellä on varmasti joulun aikaan tunnelmallisia joulumarkkinoita.
   Tämä omakin bloginpito on nyt vähän jumissa, mutta yritän saada vauhdin päälle, kun talolla alkaa olla jotain sisustusjuttuja postattavana.
   Kuulostaa mukavalta, että olen ollut mielessäsi. :) Pidetään yhteyttä ja katsotaan, jos vaikka minä ja Katjuska innostuttaisiin jostain pienimuotoisesta blogitapaamisesta siis sellaisen järjestämisestä vaikka syksymmällä.

   Poista
 6. Prahassa on varmasti halapaa kaljaa. :D Toki sieltä löytyy muutakin - onneksi. Kiva, että viihdyitte. Voimia taloremppaan!

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)