maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kevään juhlaputki startattu

Taas on aikaa kulunut sitten viimeisimmän postauksen ja kevät on jo pitkällä tai no kalenterin mukaan kyllä, mutta täällä ainakin aamu valkeni lumisena. Onneksi lumi kuitenkin suli päivän aikana.

Viikonloppuna vietimme poikasen 10-vuotisjuhlia ja saipa mieskin muutaman paketin. Heillä kun on syntymäpäivät melkein peräkkäisinä päivinä.

Tarkoitus oli tarjota jotain uutta, mutta taas tuli niin kiire, että turvauduin vanhoihin tuttuihin varmoiksi testattuihin herkkuihin.

Tarjolla oli mutakakkua, totta kai. Ei juhlia ilman tuota tarjottavaa. Lisäksi tein kinuskijuustokakun. Tämä on helppo valmistaa ja hyvää. Ohje löytyy täältä. Lisäksi mies teki voileipäkakun tällä reseptillä.
Ystäväni leipoi donitseja. Ohje löytyy hänen blogistaan Ranteita myöjen taikinasa. Menkää kurkkimaan, mitä kaikkia ihanuuksia sieltä löytyykään :).Meillä oli myös lainassa hattarakone ja ekaluokkalainen sai pitää omaa hattarabaaria.Kyllä oli mukavat juhlat, vaikka Kirsikka perheineen olikin rempan takia estynyt tulemasta. Mutta eiköhän me vielä joskus pidetä tuplasynttärit. Lapsemme kun ovat syntyneet peräkkäisinä päivinä vaikkakin eri vuosina.

Ja kiva, kun juhlaputki jatkuu vielä. On vappua ja äitienpäivää. Iloisia kevään juhlintoja teille kaikille, vietitte sitten niitä isosti tai pienesti :).

4 kommenttia:

 1. Wau. Meillä on kuukauden päästä nuorimman synttärit. En ole mikään leipuri, joten pidän sormet ristissä että keli on hyvä ja pääsemme terassille grillaamaan, syömään salaattia ja jätskiä :D

  VastaaPoista
 2. Siellä on kans juhlittu niinkui meilläkin! :)
  Näköjään siellä on kans kiire tuttua järjestäessä juhlia!
  On tämä kevät niin juhlallista aikaa, ihanaa sellaista! <3

  VastaaPoista
 3. Kyllä tutut ja turvalliset ovat hyvä valinta. Eikä tässä tunnu ystäviä liikaa näkevän, että niin kyllästyisivät samoihin herkkuihin =D Mukavia juhlia sinne!

  VastaaPoista
 4. Kinuskijuustokakku! Pakko kokeilla :)

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)