sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Se löytyi sittenkin

Pitkästä aikaa olen ehtinyt kirppareille. Ja tehnyt löytöjäkin.


Tämä Burlingtonin pöytälamppu lähti matkaani puoleen hintaan (15 euroa), vaikka aluksi emminkin. Joskus on vaikea nähdä kaiken tavarapaljouden keskellä, miltä joku esine oikeasti näyttää. Onneksi kuitenkin kiikutin tämän kotiin. Lamppu valaisee hyvin ja on lujaa tekoa. Lisäksi se on mielestäni todella kaunis.

Toinen löytö on pitkäaikainen haaveeni. Löysin sen paikalliselta facekirppikseltä, kun eräs vanhempi nainen oli tyhjentämässä kotitaloaan. Kyseessä on Domus-tuoli. Se on kuitenkin melko huonossa kunnossa, mutta pelastin sen silti mukaani. En maksanut siitä juuri mitään (20 euroa). Isäni lupasi kunnostaa sen. Harmi vain istuinosa on jo ehditty vaihtamaan. Mutta ei se haittaa. Tykkään kovasti tuolin yläosasta.


Pääsiäinenkin kutkuttelee jo mielessä ja kirpparilta löytyi sopivasti Marimekon liinakangasta (12 euroa), josta ajattelin ommella täksi pääsiäiseksi liinan.


Joko olette hiihtolomanne viettäneet vai vieläkö se on edessä päin? Niin tai näin, oikein mukavaa ja toivottavasti keväistä viikkoa kaikille!
10 kommenttia:

 1. Hyvät löydöt!!! Täällä päättyi tänään loma, mutta jatketaan sairaslomalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, toivottavasti siellä ollaan jo parannuttu.

   Poista
 2. Ihanat löydöt tosiaan! Kaikki nämä huolisin kotiini ihan heti :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat löydöt, uutta tai siis vanhaa tietsikkatuolia minäkin etsiskelen, voi kun törmäis johonkin tuon kaltaiseen aarteeseen :)
  Loma on loppumetreillä täällä mutta intopinkeenä jo odottelen kouluun menoa, mosaiikkia ja betonitöitä tiedossa, jippiaijee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivan kuuloisia juttuja sulla. Minäkin olen ilmoittautunut toukokuussa alkavalle betonikurssille. Kääk, en kylläkään ole käsistäni kovin taitava.

   Poista
 4. Onpa kivat löydöt. Tuo valaisin on aivan mielettömän hieno.

  VastaaPoista
 5. Oi noita löytöjä! Itse kävin kirpputorilla lauantaina pitkästä aikaa ja löysin Seppo Mallatin Finelille suunnitteleman kasarin. Ilman sitä olisin varmaan vihreänä kateudesta ;)

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)