torstai 12. marraskuuta 2015

DIY-taulut

DIY-taulut ja kirppislöytöjä. Lääkekaappi on saatu, mutta kaikki muut esineet ovatkin kirppikseltä. Hyasintti päätyi tänä vuonna Arabian vanhaan kahvikuppiin. Peili on uusimpia löytöjä ja tulossa uuden kodin retrovessaan.

Tykkään kyllä DIY-askarteluista ja -töistä, mutta esimerkiksi käsitöissä olen aika aloittelija. Nyt kuitenkin löysin idean, jonka minunkin onnistui toteuttaa. Täältä löytyi inspiraatiokuva. Tarvittiin vain koivuvaneria, akryylimaalia, vanhoja piirtoheitinkalvoja ja värin levittämiseen töpötin vaahtomuovista. Tulostin pinterestistä sabluunanumeroita ja jäljensin ne kalvolle ja naps, leikkelin vain sabluunat valmiiksi. Toisen vanerilevyn pohjan maalasin, koska taisi tulla jokin erhe ja piti pelastaa printti vetäisemällä maalia päälle...  Mutta kahdellakin värillä sai mukavasti erilaisia tauluja aikaan. Värit löysin lähimarketista. Halusin jättää tauluihin vähän rosoisen jäljen, ensin siis mittaillut viivaimen kanssa, tulevatko kaikki suoraan tai asettuvatko kuviot symmetrisesti toisiinsa nähden.10 kommenttia:

 1. Ihanasti sopii yhteen hyasintti ja arabian kuppi! Ja kivoja myös noi diy -taulut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Kiva yhdistelmä noista tuli minunkin mielestäni. :)

   Poista
 2. Kivat taulut ja ihana asetelma kaikkea kaunista!

  VastaaPoista
 3. Söpö munakuppi ja tosi kivat taulut! Harmi kun ei itse voi hyödyntää tuota munakuppi-ideaa kun ei keuhkot siedä hyasintin tuoksua enää ollenkaan. Ei taitais munakuppi riittää amaryllikselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hyasintti ei kasvanut oikeastaan yhtään, avautui vain ja tuoksukin jäi kovin hennoksi. Oletko kokeillut tasetteja, nekin ovat kivoja joulukukkia, joita voi laittaa vaikka koristekivillä täytettyyn astiaan kasvamaan, eli niillekin riittää se oma sipuli tuomaan ravintoa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo olivat kyllä melko helppotekoisia, joten niitä oli myös kiva tehdä. :)

   Poista
 5. Olipa suloisia juttuja esillä. Vasta tässä hokasin, että vuosi on melkoisen pitkällä. Itse en ole osannut hyasintteja kaivata vielä. Nyt kai niitä pitää ruveta jahtaamaan tosissaan. Sitä en tosin tiedä, että löytyykö tältä paikkakunnalta yhtäkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokos hyasintteja on löytynyt? Niin se vain kuukausi vierähti jo joulukuuhun!

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)