maanantai 23. maaliskuuta 2015

Narsisseista se lähtee

Pyhitin lauantain kodin siivoamiseen, sillä esikoinen tuli kipeäksi ja muut suunnitelmat peruuntuivat. Olipa mukavaa saada puhdas koti. Totesin, ettei meillä oli hankittu mitään pääsiäistä ajatellen ja fiilistely on syytä aloittaa, ettei koko juhla mene liian nopsaan ohi. Pyysin kauppareissulla ollutta miestä tuomaan Tete-ruukkunarsisseja. Laitoin niille ruukut, silitin liinan pöytään ja lisäsin kynttilöitä, heti syntyi juhlavampi ilme ja keväisempi fiilis kotiin. Helppoa ja vaivatonta.

Tämän ja monen muun mukavan blogin löytää Facebookin puolelta Tre-Blogeista, kiva kiva juttu olla mukana, vaikka itse täällä Pohjanmaalla asustankin, mutta onneksi Katjuska vaikuttaa sielläpäin. Itsekin tuli Tampereella sen verran monta vuotta asuttua, että on kiva pitää sinne suuntaan yhteyksiä. Ja mukava, että muutama uusi lukijakin on löytänyt paikalle blogiimme, joten tervetuloa teille!

10 kommenttia:

 1. Pitäispa hommata itsekin ensimmäiset narsissit - vasta olen pajunkissoja roudannut kotiin.

  VastaaPoista
 2. Kivat kukkaset. Kohtahan tuo pääsiäinen jo tosiaan on ja kohta on kesä !

  VastaaPoista
 3. Näin on, niistä lähtee! :) keltainen tuo kevään kotiin.

  VastaaPoista
 4. Niin lähtee. Itse tein juuri narsissipostauksen omaan blogiini, joten samanlaisissa ajatuksissa mennään :D Suloisia pilkkumukeja, Marimekkoa?

  VastaaPoista
 5. Totta on, että kun saa ekat tulppaanit ja narsissit kotiin, on jo paljon keväisempi olo ja ilo! Ihan vielä en ole uskaltanut ulosovensuuhun laittaa, mutta kauaa en enää malta pantata...

  VastaaPoista
 6. Ai että, ihanan pirtsakkaa ja keväistä :)

  VastaaPoista
 7. Eilen meinasin ostaa Tete-narsisseja, mutta totesin kaupassa niiden haisevan (joidenkin mielestä ehkä tuoksuvan) tosi voimaakkaalle! Jäipä sitten hommaamatta, kun mun nenä ei kestä haisulikukkia. Pöh. Pitäkää narsissinne :) Ihailen niitä sitten turvallisesti näin ruudun takaa.

  VastaaPoista
 8. Oikein ihana blogi täällä! Löysin tre blogeista.. ♥ Kauniita kuvia! Käykää toki vastavierailulla blogissani www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, kivaa, tervetuloa! Tullaan toki vastavierailulle. :)

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)