maanantai 15. kesäkuuta 2015

Pikkiriikkinen maisemanvaihdos


Vaikka en ihan vielä ole jäämässä lomalle, ajattelin heti toteuttaa edellisen postauksen yhtä tavoitetta. Olimme hetken verran kuin matkailijoita ja poikkesimme kotimatkalla mökiltä päätieltä sivutielle ja löysimme sen päästä viehättävän sataman. Olen minä tuolla ennenkin käynyt, mutta siitä on jo sen verran aikaa, etten muistanut, millainen kalasatama vastassa onkaan. Samalla reissulla löysimme myös uimarannan. Sen testaamme kesälomalla, kunhan vaan kelit sallivat. Kaunista oli, vaikka aurinko ei paistanutkaan.
Suosittelen poikkeamaan tutuilta reiteiltä aina joskus!


12 kommenttia:

 1. Sitä se juuri onkin - on hyväksi poiketa tutulta reitiltä - voi nähdä vanhat maisemat ihan eri silmin. Kaunista tuolla on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuli itsellekin yllätyksenä, että tuolla oli tuollaiset maisemat. :)

   Poista
 2. Ihana löytö ja kauniit kuvat. Tuolla viihtyisin kyllä minäkin :D

  Olen aina ajatellut, että koiranputket ovat viehättäviä. Kyllä. Noissa silmä tosiaan lepää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli aikas ihanaa kuljeskella ja kuvailla. :)

   Poista
 3. Ihanat ovat maisemat, Hyvää Juhannusta naiset!

  VastaaPoista
 4. Onpas idyllisen näköinen paikka! Aina kannattaa näköjään poiketa tutuilta reiteiltä. Taitaa päteä sekä tosielämässä että blogimaailmassa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun eksyit tänne! Minäkin suoritin "retkeilyä" tuttujen blogien ulkopuolelle ja siellähän odotti muun muassa sinun hieno blogisi. :)

   Poista
 5. Tein teille haasteen naiset :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat. Omilta kulmilta voi tosiaan löytää kauniita ja uusia paikkoja. Itsekin tykkään tuollaisista retkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi uskaltaa ja ehtiä useammin kurkata, mitä kulman takana on tai mihin jokin tie vie, eikä aina mennä sitä tuttua reittiä pitkin.

   Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)