lauantai 7. syyskuuta 2013

Keittiöremppa on valmis!

Pieni kasvojen kohotus keittiössä on nyt valmis.
Eli vaihdoimme kaapinovet ja tasot (Pirkanmaan kalustetukusta) ja vetimet (Ikeasta). Mies maalasi välitilan Granite-sävyn kaakelimaalilla ja saumat vedettiin saumakynällä.

Altaita emme vaihtaneet.


Meille tuli myös yksi uusi vetolaatikko tavallisten kaappien sijaan. Heti nousi tuo käyttömukavuus, kun yleensä kaappien perimmäisistä nurkista ei tule kattiloita kaivettua.
 Myös uudet tuolit hankittiin keittiön ruokailutilaan.


Eteisen komero, joka on keittiön "oviaukossa", sai pintaansa liitutaulumaalia. Lapset ovat jo urakalla piirrelleet ja pyyhkineet sitä. Eli ei nyt komeimmassa kunnossa :).

Vielä pitäisi hankkia verhot keittiön ikkunaan. Mitäpä ehdotatte?

Twisti kangas, keltainen
Kuva:Marimekko
Itse mietin tuota Marimekon Twistiä, mutta onko liian levoton tapetin kanssa? Toisaalta haluan jotain väriä keittiööni. En pidä liian harmonisesta tai kliinisestä sisustuksesta.

8 kommenttia:

 1. Ihana on teilläkin uusi keittiö, kyllä se vaan paljon muuttaa koko asunnon ilmettä :) Onnea uudelle keittiölle! Pistä vaan Twistiä ikkunaan, tuntuis että näyttää hyvältä. Täällä tervehtii seinänaapuri :P

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Saa tulla livenäkin katsomaan, tosin asunto on vähän mullin mallin. Ei olla enää sen näyttörumban jälkeen kauheasti jaksettu puunata paikkoja. Nyt siis vedettiin asunto pois myynnistä ja ehkä keittiön jälkeen joku muukin huone tulee kokemaan muutoksia :). Katsotaan, riippuu vähän tuosta isännästäkin. Mutta naapureita ollaan siis edelleen!!

  VastaaPoista
 3. Oi, tulipas kivannäköistä ja aika nopsaan, juurihan sitä vasta puhuttiin, että keittiötä voisi uudistaa.
  Nuo tuolitkin on kivat. Nyt, kun noita verhoja katson uudestaan, niin kyllä ne vaan on hienot ja vois tuoda "rouheutta" kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. tuli mieleeni tollanen verho: https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/isot-kivet-kangas-019131-001. Meillä on tuollainen makkarissa, sellainen kaksinkerroin ommeltu ihan ohut kaistale roikkuu vaan sivussa. Hintaahan tolla on ellei sit kirpparilta löydä. Vai haluisitko mieluummin jotain värikästä? :) Tuolla pilkottaa verhomme: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200957175350744&set=a.10200658754450408.1073741825.1206987525&type=3&theater

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Ja näköjään olitkin laittanu tohon ehdotuksen. Hätäsenä lukijana en alkuun ees huomannu... Toihan ois ihan mahtava toi sun ehdotus teidän keittiöön. Hyvin natsais tapettien kanssa. :)

  VastaaPoista
 8. Tai: http://www.huuto.net/kohteet/tampella-upeat-retroverhot-koko-128165cm-/281752416 :D Olisko nää jo vähän liikaa? Mä näköjään innostuin miettiin sulle verhoja... :D

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)