sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Koolla jälleenKun on pimeää, harmaata ja sateista, kannattaa koota ystävät yhteen nauttimaan maukkaasta ruoasta, kynttilöiden tunnelmallisesta valosta ja yhdessäolosta.


Ihana työtiimimme, johon sain kuulua usean vuoden ajan, on jo hajonnut. Tuli organisaatiomuutoksia, osa vaihtoi työpaikkaa, osa tehtäviä, jotkut lähtivät opiskelemaan jne. Ollaan kuitenkin otettu tavaksi tavata tämän vanhan porukan kesken. Tällä kertaa tapasimme meillä ja oli meillä ohjelmaakin nimittäin Milk Copenhagen -vaatekutsut. Yksi meistä eli Sini toimii tämän merkin esittelijänä.

Aluksi kuitenkin syötiin, sillä eihän sitä jaksa nälkäisenä mitään tehdä.
Vieraat olivat toivoneet valkoista pizzaa ja sitä he myös saivat. Oli kiva kuulla, että moni ystävistäni oli tarjonnut tätä pizzaa myös ystävilleen ja samalla vieneet valkoisen pizzan ilosanomaa eteen päin. Ohje on täällä blogissa ja reseptihän toimii edelleen. Kokeile, jos et ole ennen tehnyt.

Nautimme myös lasilliset kuoharia ja jälkkäriksi kahvit ranskalaisen suklaakakun ja hunaja-vaniljavaahdon kanssa. Resepti on linkitetty aiemminkin blogissani eli täällä.Sen jälkeen pääsimme hypistelemään ja sovittelemaan vaatteita. Oli kyllä hauskaa, sillä ihan kaikki vaatteet eivät sopineet meidän vartalomalleillemme tai tyyleihimme. Mutta löytyi toki myös ostettavaa. Kiva uutuus tämä Milk Copenhagen. Löytyy aika paljon samisteluvaatteita äidille ja lapsille. Kaikki eivät idealle lämpene, minä kyllä. Olin jo ennen kutsuja tilannut itselleni ja tyttärelleni neuletakit. Tytär tykästyi takkiin kovasti, sillä se ei kutittanut tai hangannut mistään. Mukavuus on tuolle 9-vuotiaalle se tärkein juttu.

Ilta oli oikein mukava ja onnistunut. Oli ihana kokata ruokaa ja kattaa kauniisti. Nykyään on muka vain niin kiire, ettei sellaiselle ole aikaa. Mutta miten hyvä mieli tuli. Suosittelen kaikille ehdottomasti lääkkeeksi pimeää vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)