sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Unelmatapetti-kisan voitto ja valinnanvaikeus
Unelmatapetti-kilpailussa suosi onni, eikä voitto olisi paremmin voinut osua kohdilleen. Meillä on kaksi kerrosta tapetoivaa, koska kaikki vanhat ja ihanat tapetit jouduttiin repimään pois. Tyhjättiin kaikki eristeenä ollut kutteri seinistä, joten yksikään seinä ei säästynyt. Ei lopulta edes se portaikon kukkatapetti, jonka mies kompromissina aikoi säilyttää, koska jopa hänen anoppinsa siitä piti, eikä anoppia kannata turhaan uhmata. ;) Kun miehen lanko oli auttelemassa talolla, perusteli hän seinän poiston niin uskottavasti, että suustani pääsi myöntymys ja ennen kuin ehdin katua, oli seinä häipynyt. Uudet eristeet vaihdetaan muun muassa siksi, että taloon tulee koneellinen ilmanvaihto ja vanhoista eristeistä tulee helposti hajuja huoneilmaan korvausilman mukana.

Siksi tämä K-raudan kuvakisan voitto oli kuin balsamia haavoille. Vaikka remppa on pysähdyksissä, koska on kaikki muut kiireet ja flunssat, niin uskon, että tämä tapettien valinta tsemppaa taas remppaankin. Haluaisin portaikkoon jotain tapettitalomme alkuperäisestä tyylistä muistuttavaa, eli värikästä ja vähän villiäkin, talon omaa persoonaa esiintuovaa. Myös päämakuuhuonseen olen miettinyt näitä Econ tapetteja.

Ylhäällä vasemmalla siis portaikon tapetti, jolle pitäisi löytää nyt jotain yhtä värikästä ja kivaa tilalle. Econ Happy-mallistosta löytyi kolme kivaa vaihtoehtoa, kaikissa alkuperäiseen retrotyyliin sopivaa. Makuuhuoneeseen olin miettinyt jotain rauhallisempaa, mutta toisaalta myös väriä. Kun näin Econ Black & White -sarjan rosegardenin, mieleni muuttui ja mustavalkoinen alkoi tuntua sopivalta vaihtoehdolta.

Vielä on jonkin matkaa siihen, että päästään tapetoimaan, mutta nyt kädet taas syyhyävät päästä remontin pariin. Mutta tämän valinnanvaikeus, mikä olisi portaikkoon sopiva tyyli?

7 kommenttia:

 1. Ihan mahtava juttu tuo voitto, oikeaan osoitteeseen tuli :) Tapettien valinta on yhtä aikaa ihanaa ja kauhean hankalaa, ihanoita nyt vaan on liikaa, mielenkiinnolla odotan mitä sinä valitset, niiden aika monen eiku tää, eiku tää lausahduksen jälkeen uskoisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin jo graafista vaihtoehtoa portaikkoon, mut mies on sitä mieltä, että edellistä asukasta (joka oli myös talon ensimmäinen) on sen verran muistettava, että laitetaan värikästä ja rönsyilevää. :)

   Poista
 2. Upea voitto, voi vitsi!
  Enää on valinnan vaikeus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin aika yllättynyt, että minäkö voitin (5 rullaa kuului siis palkintoon). Mä luulen, että luotan nyt intuitioon, siihen fiilikseen joka on ollut mielessä jo kauan tuon portaikon suhteen. :)

   Poista
 3. Jes, onnea voitosta! Valinnanvaraa on kyllä paljon, mutta se on myös ihanaa, ettei tarvitse ottaa mitään "ihan kivaa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nyt voi ottaa just sen, minkä eniten haluaa. Vaan siinäkin on pulma. ;) Onneksi positiivinen sellainen.

   Poista
 4. Kuulumisia lukemassa pitkästä aikaa. Onnea voitosta. Ihan mahtavaa, että se tuli juuri teille. Tsemppiä valintaan, jään mielenkiinnolla odottamaan mihin päädytte. Itse iskin silmäni tuohon mustavalkoiseen :D

  VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)