lauantai 23. tammikuuta 2016

Flunssaiset terveiset ja kiva uutinen





Tänään oli tarkoitus lähteä mökille ja tehdä sieltä joku kiva talvipostaus. Oon niin kaivannut talvista saaristoa, meren jäällä kävelyä ja luonnon rauhaa. Pariin vuoteen ei ole mökille edes päässyt, kun talvi on loppunut kuin seinään ja meillähän on sinne venematka, joten ei olla uskallettu lähteä uhkarohkeilemaan heikoille jäille. No, kuinka ollakaan, kotisohvalla kökötän, enkä yksin, vaan kamalan flunssan ja kurkkukivun kera. Tämä tuli ihan puskista, ensin keskiviikkoillalla vähän vilutti ja sitten olikin kunnon tauti päällä. Ai että ärsyttää. Seuraavaksi otan miehen käyttämät flunssalääkkeet käyttöön, valkosipulia, luomusitruunoita ja tuoretta inkivääriä, ehkä jopa pakurikääpäteetäkin. Kuopuskin oli kipeä, mutta taisi parantua nopeammin kuin minä. Hyvä niin.

No onneksi jotain kivaakin on sattunut, vaikka sairastaessa tämä loppuviikko on mennytkin. Meidän blogi sai kutsun Blogivaasaan, kiitos Johanna Koolle! Tre Blogeissa meidän kahden paikkakunnan blogi jo onkin, ja meillä olikin vuosi sitten tosi kiva tapaaminen bloggareitten kanssa. Välimatkan vuoksi kuitenkin on jäänyt sen alueen blogitapahtumat, joten kiva, jos tästä Blogivaasasta tulisi vähän uutta virtaa meidän bloggailuun.

Oletteko te muut välttyneet flunssilta vai jyllääkö sielläkin taudit?



16 kommenttia:

  1. Voihan flunssa, toivottavasti pian helpottaa! Mä olen imeskellyt joulusta asti vitamiinitabletteja (tosi jytyjä; sinkkiä + c- ja d-vitamiinia), juonut hunaja-cayennepippuri-kaneli-juomaa ja toivonut, että flunssa ei iske. Vielä olen onneksi välttynyt. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa sun tropit tehokkailta, toivottavasti säästyt tänä talvena taudeilta! Ootko tehnyt tuota juomaa itse?

      Poista
  2. Nyt on kyllä paljon flunssaa liikkellä...pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Niin taitaa olla kyllä flunssa-aalto meneillään, ettei tarvitse ihmetellä, vaikka iskikin näin yllättäen.

      Poista
  3. Pikaista paranemista! Muista myös sipuli, meillä se on ykkösparantaja flunssassa ainakin tukkoisen neneän avaukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kyllä, pitäisi muistaa käyttää enemmän luonnon omia antimia oireiden helpottajana.

      Poista
  4. Pikaista paranemista. Itse olen vielä säästynyt flunnsalta vaikka monta kertaa tuntunut siltä että nyt se iski. Olisi kyllä mukava nähdä uudestaankin. Itsekään en ole osallistunut blogitapahtumiin vuoden takaisen jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti sulla on hyvä tuuri jatkossakin ja onnistut ohittamaan taudit. Olisi kyllä kiva järjestää joku uusintatapaaminen.

      Poista
  5. Pikaista paranemista sinne! Täälläkin muutamana päivänä kurkku kipeä, mutta taisin välttyä pahemmalta flunssalta! Täytyykkin koputtaa heti puuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on aika harvoin kuumetta, mutta kun iskee, niin iskee sitten vissiin monen päivän edestä.

      Poista
  6. Voi flunssa. Tuntuu että meidänkin huushollissa se on jyllännyt jo viikko tolkulla. Paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas olin just mielessäni aatellu tyytyväisenä, että siitä onkin aikaa, kun meillä on sairastettu. No harvinaista se lapsiperheissä onkin, etteikö joku flunssa osuisi kohdalle. Tsemppiä teille!

      Poista
  7. Harmi ettei suunnitelmat onnistuneet, paranemisia sinne siis. Ja kivaa tuo blogiuutinen, useamminkin teistä täällä kuulisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kuuluu taas, eli uusi postaus tuli tänään. Onneksi mies leipoi, sain kuvattavaa. :)

      Poista
  8. Tykkään niin tuosta kuvasta, jossa on villamatto ja korituoli. Olen muutamaankin otteeseen sitä käynyt instassa katsomassa. Mistä tuo matto on muuten peräisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsikan puolesta vastailen, että se on Kodin ykkösestä. Oli pakko hankkia itsellekin samanlainen 😁.

      Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)