lauantai 20. elokuuta 2016

BlogiVaasa vierailee Palosaaren Kirppiksellä


Palosaaren Kirppis Vaasassa on yksi lempikirppiksistäni. Se on siisti ja sopivan kokoinen, kierroksen ehtii tehdä nopsaan vaikka töiden jälkeen ja lapsetkin saa usein houkuteltua mukaan, kun kirppiksellä on kiva leikkinurkkaus. Tavarat ja myyjät vaihtuvat usein, joten löytöjä on helppo tehdä lähes joka kerta.

Nyt BlogiVaasan bloggaajat tekevät Palosaaren Kirppiksen kanssa yhteistyötä ja 22.8.- 4.9. aikana siellä on pöytä yhteensä 10 bloggaajalla. Tarkempaa tietoa myyjistä ja muusta löydät täältä.
Tämäkin blogi on siis mukana, koska muutto lähestyy ja muuttokuormaa pitäisi saada kevennettyä. Etenkin pieneksi jääneitä lastenvaatteita tytöille, leluja ja ylimääräisiä sisustusjuttujakin on kertynyt, joten ainakin niitä löytyy myyntipöydästä. Hinnoittelu on vielä vaiheessa, joten omien myytävien juttujen sijaan kuvasin muutamia omia löytöjäni Palosaaren kirppikseltä.

Vanhat lasiesineet ovat ihania, niillä saa maalaisromanttista henkeä sisustukseen. Nämä esineet tulevat meidän uuden vanhan talon ruokailuhuoneeseen.


 Koska talomme on rakennettu 1951, etsin myös sen vuosikymmenen esineitä kotiimme. Kellarikerrokseen tulee miehelle oma mancave ja jonkinlainen baarinurkkaus, johon on kiva keräillä aiheeseen liittyviä esineitä.
Minulla on tällä hetkellä yksi ainoa viherkasvi, mutta haaveilen, että lasikuistille tulee sitten ruukkukukkia. Ainakin ruukkukokoelmani kukoistaa jo! Peltipurkkeja ja Marimekkoa tulee myös kerättyä sekä teollisuustyyliin sopivia tavaroita, sillä kellarikerroksen sisustuksesta on mietitty industrial-henkistä ja pelkistettyä.

Tervetuloa tekemään löytöjä! Itselle suurin haaste tulee olemaan se, että saisin tavaraa vähennettyä enkä tuotua saman verran uusia löytöjä tilalle. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)