lauantai 2. toukokuuta 2015

Parsapizzaa ja muita herkkuja

Vappuviikko on mennyt sairaslomalla flunssan kourissa.Kuumetta ei onneksi ole ollut, mutta sitäkin kiusallisempi silmätulehdus ja sitkeä kurkkukipu, joka ei ota helpottaakseen.

Niinpä on ollut pakko ottaa ihan iisisti ja lepäillä. Olenkin lukenut kirjaa, nukkunut, haaveillut ja tehnyt päässäni sisustussuunnitelmia. Tori.fi:stäkin menin ostamaan 50-luvun liinavaatekaapin. Siitä kuvia myöhemmin. Hih, kalliiksi tulee tämä sairastaminen

Vappuaatto meni oman perheen kanssa. Löysin kivan parsapizzan reseptin Stockmannin sivuilta ja sitähän piti heti kokeilla. Suosittelen. Pohjan tuohon pizzaan tein valkoisen pizzan reseptillä.



Jälkkäriksi oli mm. simaa ja ystävän tekemiä Crumble-suukkoja, jotka hän toi yllätykseksi ja piristyksesi. Täältä löydät niiden ohjeen.

Runsaiden syöminkien jälkeen valtasimme sohvan ja katsoimme Paddington-leffan. Olipa kiva ilta, vaikka päivällä olin jo vaipua itsesääliin, kun vappu menisi sairastaessa.

Onneksi olo alkaa olla jo parempi. Ja huisia kun nyt on vasta lauantai!

9 kommenttia:

  1. Onneksi olet jo parantumaan päin - ja ehdit kyllä vielä touhuta :) mutta tiedän niin tuon malttamattoman fiiliksen. Joskus on muutenkin ihan hyväksi vain olla - terveenäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, joskus on hyvä vaan olla. Ihan hyvää teki pakollinen pysähtyminen. Mutta oli hienoa, kun sunnuntaina pääsin pihahommiin. Koukuttavaa hommaa.

      Poista
  2. Sairastelu on kurjaa etenkin keväisin. Kivan oloinen blogi teillä. Löysin tieni tänne Annelivia blogin kautta ja taidampa jäädä pidemmäksikin aikaa vierailulle =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi tervetuloa tänne! Kiva kun jätit kommenttia.
      Joo, tylsää olla kipeä, kun ulkona paistaa aurinko. Jos on pakko sairastaa, niin mielummin räntäsateisena päivänä.

      Poista
  3. Minä googlettelein viimeksi eilen illalla saman luvun liinavaatekaappia, mutta kaikki tuntuvat olevan jossain kaukana tarjolla... Parsapizza ei kyllä kuulosta äkkiseltään herkulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihme, tämä kaappi löytyi ihan läheltä. Ehkä siksi, etten niin tosissani kaappia etsinyt.
      Oli se pizza herkkua, riippuu tietenkin onko ylipäänsä parsan ystävä. En minäkään siitä ole aina tykännyt.

      Poista
  4. Mukavan vappuisia ruoka- ja tunnelmakuvia täällä :)

    Mukavaa kuulla, että on jo parempi olo. Hyvältä liinavaatekaappi kyllä kuulostaa, joten eihän tuossa hassummin käynyt :D Tuota parsapizzaa kadehdin. Maistuisi todellakin juuri nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).
      Voi, teimme kaksi pellillistä pizzaa. Olisi siitä sinullekin riittänyt.

      Poista
  5. No voi hitsi. Olisinpa tiennyt aiemmin ;) Ehkä pitää leipaista joku päivä oma pizza...

    VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)