perjantai 4. heinäkuuta 2014

Häivähdys korallia

Teimme ihan mahtavan Turun reissun viikonloppuna. Oli aurinkoa, ihania ruokia, vähän kylmiä juomia ja yhdessäoloa lasten ja ystäväperheen kanssa. Käväisimme Paikallisella kirpputorilla ja sieltä löytyi korallinvärinen Zaran paitapusero. Ostin sen, koska väri ei ole ollenkaan sitä, mihin olen tottunut, mutta nytpä halusin kokeilla jotain ihan uutta. No eipä paita ollut pilattu hinnallakaan. Se maksoi euron. Kiva, kun itsellekin on alkanut löytyä vaatteita kirppiksiltä.


Myös tuo kiva pilkkuteippi löytyi kirppikseltä.

Katokon alesta puolestaan tilasin tämän herkullisen Ruutuananas-julisteen ja kappas, siinäkin on korallinpunaista:


Blingon alesta sisko tilasi minulle huivin ja eikös siitäkin löydy tuota samaa korallia.



Ihanaa tulevaa ja toivottavasti hyvin kesäistä viikonloppua!

8 kommenttia:

  1. Korallinpunainen on selvästi uusi lempivärisi...)

    VastaaPoista
  2. Värit kuvaa niin hyvin elämäntilanteita ja tunteita. Joskus kun innostun jostain väristä, niin kahmin himoiten sitä samaa väriä. Sitten huomaan, että olen niiiin kyllästynyt kyseiseen väriin, enkä pysty käyttämään sitä vuosiin. Violettiin kyllästyin 20-vuotiaana, enkä montaa kertaa ole violettia vaatetta päälleni sen jälkeen pukenut. Toi koralli pukee sua hyvin! Värit pitää valita fiiliksen mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Tunnistan muuten tuon saman tunteen ja vieläpä violetin kohdalla. Sitä piti haalia, kunnes tuli totaalistoppi ;D.

      Poista
  3. Koralli on juuri hyvä väri, yksi minun suosikeistani. Löytyy ainakin parista paidasta ja lisääkin voisin huolia. Todella kaunis pusero ja juliste alkoi miellyttämään silmääni kovastikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hassua, etten ole ennen koko väriä noteerannut. Ja kiitos kirpparilla mukana olleen ystäväni, joka sai minut ostamaan paidan.Nyt väriä on sitten kuin varkain hiipinyt kotiini lisää ;D.

      Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)